KıbrısManşetSağlıkSiyaset

Biyologlar Derneği Başkanı Hasan Sarpten’den Pilli’ye tam destek

Biyologlar Derneği Başkanı Sarpten Sağlık Bakanı Ali Pilli’nin parti başkanlığını başarıyla yapabilecek kapasitede olduğunu dile getirdi

Biyologlar Derneği Başkanı Hasan Sarpten, Sağlık Bakanı Ali Pilli’nin parti başkanlığını başarıyla yapabilecek kapasitede olduğunu dile getirerek, “zira, diğerlerinin ne halt yediği ortada…” ifadelerine yer verdi.

Sarpten, “Ne Faiz ile Taçoy, ne Saner ile Zorlu ne de Özgürgün bu kaosu çözemez. Şu an, UBP’yi “geleceğe” taşıyacak tek bir isim kaldı. O da Ali Pilli’dir” şeklinde yazdı.

Sarpten’in sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımı ise şöyle:

“Ne Faiz ile Taçoy, ne Saner ile Zorlu ne de Özgürgün bu kaosu çözemez. Şu an, UBP’yi “geleceğe” taşıyacak tek bir isim kaldı. O da ALİ PİLLİ’dir.

Şakasız, diğer isimlerin yaptıkları karşısında midemiz bulanırken halen daha günahıyla sevabıyla bakanlığını yapmaya çalışarak salgınla uğraşan ve parti içindeki çirkefliğe pek de bulaşmayan tek kişi odur.

Bu tavırlarıyla muhtemelen yeni kabine oluşumunda dışarda kalacak tek kişi de yine o olacak ama olsun.

Kendisi benim gönlümde Dünya Sağlık Örgütü başkanlığını hak etse de eminim UBP’nin düzlüğe çıkması ve “birlik, beraberlik” için teklif edilirse parti başkankıgını basariyla yapabilecek kapasitededir.

Zira, diğerlerinin ne halt yediği ortada…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu