KıbrısManşet

“Biz niyetimizi söyledik Sağlık Bakanı ve Başbakan’ı bekliyoruz”

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, hedef olarak belirledikleri Nisan ayındaki yüz yüze eğitim için "Nisan ayı hedefimiz hala aktif olarak devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Öğretmenlerin aşılanması hakkında planlar yaptıklarını ve bu planlamaları Sağlık Bakanı ve Başbakan’a ilettiklerini belirten Amcaoğlu, Sağlık Bakanlığı’nın bu açıklamayı yapacağını aktardı. Katıldığı bir TV programında öğretmelerin aşılanması konusunda ve Nisan ayındaki yüz yüze eğitim hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“BİZ NİYETİMİZİ SÖYLEDİK SAĞLIK BAKANI VE BAŞBAKANI BEKLİYORUZ”

Amcaoğlu, “Her türlü planlamamızı yaptık. Alternatif çalışmaları da sunduk çalışmalarımız Başbakan ve Sağlık Bakanlığı’nın elinde ve aşılarla koordineli çalışılacaktır. Biz niyetimizi söyledik onların değerlendirmesine bekliyoruz. Eğitimi nasıl yüz yüze yapabileceğim konusunda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Sağlık Bakanlığı’nın açıklamasından sonra detaylı konuşacağını söyleyen Amcaoğlu, “Şuan bir şey söyleyip kafa karıştırmak istemiyorum. Öğrencilerin ileri tarihteki sınavları için imkanlarımızı zorlamalıyız. Aşılanma programı açıklanınca akademik takvim de açıklanacak” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu