GenelKıbrısManşetSpor

Bizim çocuklar

KKTC U12 KARMASI TRABZON’DA GURUR KAYNAĞI

KKTC U12 Karması Trabzon’da yoluna doludizgin devam ediyor. Dün oynadığı Oltu ve Kelkit karşılaşmalarını da kazanan U12 Karması turnuvada henüz yenilgi yüzü görmedi ve yoluna kayıpsız devam etti. Trabzon Akyazı Tesisleri’nde oynanan müsabakalarda 34 takım mücadele ederken KKTC U12 Karması’nın futbolcularının gösterdiği performans büyük takdir topluyor. Çekmeköy, Trabzonspor, Düzce, Oltu ve Kelkit karşısında etkili ve güzel oyunla galibiyetler alan KKTC U12 Karması’nın futbolcuları gösterdikleri performansla birçok gözlemcinin de dikkatini çekmiş durumda. Karmamız bugün Sultanbeyli ile karşılaşarak karşılaşmalarını tamamlayacak.

KIZMAZOĞLU: “KISA ZAMANDA BÜYÜK MESAFE KAT ETTİK”

KKTC U12 Milli Takım antrenörü Hüseyin Kızmazoğlu organizasyonla ilgili olarak yaptığı açıklamada, futbolcuların çok değerli ve önemli performanslar sergilediğini kaydetti. Kızmazoğlu, “Kısa süre birlikte çalışmamıza rağmen futbolcularım bizim gösterdiğimiz oyun yapısına uygun oyun oynama konusunda sonuna kadar deniyor. Kısa zamanda çok büyük mesafe kaydettiğimizi düşünüyorum.” dedi.

ÖZKAN: “ÇOCUKLAR KENDİNİ GÖSTERME FIRSATI YAKALADI”

KKTC U12 Milli Takım antrenörü Hasan Özkan ise yaptığı açıklamada bu tarz organizasyonların çok önemli olduğunu ve özellikle alt yaş gruplarının bu turnuvalar sayesinde kendilerini gösterme fırsatı yakaladıklarını kaydetti. Ülke gençliğinin bu tür organizasyonlara hasret olduğunu kaydeden Özkan, Trabzonspor’a daveti için teşekkür etti.

MERTOL: “KALECİLERİMİZ İSTEK VE ARZULARIYLA AÇIĞI KAPATTI”

KKTC U12 Milli Takım kaleci antrenörü Hüseyin Mertol ise üç kaleci ile Trabzon’a geldiklerini ve tüm kalecilerinin disiplinli bir şekilde anlattıklarını uygulamaya çalıştığını ifade etti. Mertol, “Buradaki organizasyonda üç kalecimiz de dikkat çekici performans ortaya koydu. Bu bizi çok memnun ediyor. Ülkemiz çok önemli kaleciler kazanacak. ”dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu