DünyaGenelManşet

Boğasıyla öpüştükten sonra evlendi! Kocasının reenkarnasyonu olduğuna inanıyor

Kamboçya'nın kuzeydoğusundaki Kratie eyaletinde yaşayan 74 yaşındaki Khim Hang, tek katlı evinde geçtiğimiz aylarda evlendiği boğasıyla yaşıyor. Boğanın önceki yıl ölen kocasının reenkarnasyonu olduğunu iddia eden Hang, boğasıyla beraber uyuyor.

Kamboçya’da hayatını devam ettiren bir kadın, boğa ile öpüştükten sonra onunla evlendi ve hayvanın aslında ölü kocasının reenkarne olmuş halini taşıdığına ikna oldu. Hang, bu boğanın ölen eşiyle aynı karakterlere sahip olduğunu iddia ediyor. Düğüne dair herhangi bir bilgi vermeyen Hang, birkaç köylüyle beraber küçük bir tören düzenlediklerini belirtti.

“KOCAM YENİDEN DOĞDU”

Hang, saçını ve boynunu yalayarak kendisine sevgi gösteren bu boğanın kocasının ruhunu taşıdığını düşünüyor. Hang bu durumu ilginç bulanlar için, “boğanın benim kocam olduğuna inanıyorum. Çünkü ne yaparsa yapsın tam olarak kocamın hayattayken yaptığı gibi” diyerek açıkladı.

OĞLU DA DESTEK VERİYOR

Kocasının boğanın bedeninde yeniden doğduğunu söyleyen Hang’in oğlu da annesine destek veriyor. Babasının ruhunu hayvanın içinde hissedebildiğini dile getiren Hang’in oğlu, büyükbaş hayvanın başına bir şey gelmemesi için büyük bir özen gösterdiklerini dile getirdi.

Anne Hang ise kendi ölümünden sonra çocuklarına ineğe bakmalarını vasiyet etti ve ineğe kendi babalarına duydukları saygıyı göstermelerini istedi. Boğayı satmalarını kesinlikle yasaklayan anne, boğaya kötü davranılmamasını ve vefat etmesi durumunda bir insanla aynı cenaze töreni düzenlemelerini de vasiyetine ekledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu