KıbrısManşetToplum

“Boğaz Piknik Alanı hepimizin konusudur”

LAÇ Belediyesi Başkanı Ataser, Boğaz Piknik Alanı’nın temizliği konusunda yaşanan karmaşaya açıklık getirdi. “Hepimizin faydalandığı bir piknik alanının temizliği, elbette hepimizin sorunudur” dedi

LAÇ Belediyesi Başkanı Ataser, Boğaz Piknik Alanı’nın temizliği konusunda yaşanan karmaşaya açıklık getirdi. “Hepimizin faydalandığı bir piknik alanının temizliği, elbette hepimizin sorunudur” dedi.

“ART NİYETLE YAPILAN BİR ŞEY YOK”
Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi Başkanı Fırat Ataser, Boğaz Piknik Alanı’nın temizlenmesi çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. LAÇ Belediyesi olarak konuyu gündeme getirdiklerini belirten Ataser, yapılan hiçbir açıklamanın art niyet barındırmadığının altını çizdi. Bölgeden gelen talepler doğrultusunda sosyal medya hesabından piknik alanının temizliği konusuna değindiğini aktaran Ataser, LAÇ Belediyesi’ne bağlı derneklerin de sürekli Boğaz Piknik Alanı’nda temizlik organizasyonu düzenlenmesi talebiyle kendisine ulaştıklarını söyledi.

“TAŞ DA ATMADIK İŞ DE BUYURMADIK”
Orman Dairesi ile bu talebi konuştuklarını ve olumlu dönüş almaları sonrası duyuru yaptıklarını söyleyen Ataser, durumun herhangi bir belediyeye taş atmak ya da iş yaptırmak amaçlı olmadığının vurgusunu yaptı. Ataser, Orman Dairesi’nin kendisine, ‘Boğaz Piknik Alanı’nın mahkemelik bir durumunun olduğunu, bu sürecin bitmesi sonrası Girne ya da Dikmen Belediyesi’nin sorumluluğuna verileceğini’ belirttiğini de aktardı.

“ISRARCISI VE TAKİPÇİSİYİZ”
Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi’nde yapılacak olan işlere de değinen Başkan Ataser, ihtiyaç olan yolların yenileneceğini söyledi. Özellikle Geçitköy-Çamlıbel Yolu’nda bulunan derin çukurların ve kayma tehlikesinin bir an önce son bulması adına acilen önlem alınması noktasına değinen Ataser, taleplerin ilgili dairelere yapıldığını söyledi. Kayalar-Sadrazam Yolu’nun da gündemlerinde olduğunu belirten LAÇ Başkanı, ihtiyaç duyulan yolların yenilenmesi çalışmalarının ısrarcısı ve de takipçi olacaklarının bilgisini de paylaştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu