KıbrısManşet

“Bölgemizde yapılan 90 PCR testlerimizin tümü negatif”

Yenierenköy Belediye Başkanı Yeşilırmak, bölgede yapılan 90 PCR testin de sonuçlarının 'Negatif' çıktığını duyurdu.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

Yenierenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, bölgede yapılan 90 PCR testin de sonuçlarının ‘Negatif’ çıktığını duyurdu.

Ancak, uzmanların kovid-19 virüsünün 7. günden sonra belirti gösterebileceği uyarısının da dikkate alınması gerektiğini ifade eden Yeşilırmak, temaslı olan vatandaşların kendilerini evlerinde izole etmeye devam etmeleri gerektiğini önemle rica etti.

Yeşilırmak, yakın temaslılara Sağlık Bakanlığı tarafından ilerleyen günlerde yeniden test yapılacağını belirterek, şunları aktardı:

“Değerli bölge halkım,
Dün bölgemizde yapılan 90 Pcr testlerimizin tümü negatif sonuçlanmıştır. Çok sevindirici bir haber ANCAK rehavete kapılmamak gerek. Uzmanlar semptomların 7’ci günden sonra belirti gösterdiğini, 4 ve 7’ci günden sonra yapılacak pcr testlerin daha güvenilir olduğu sürekli olarak dile getirmektedirler dolasıyla temaslı olan vatandaşlarımızın kendilerini evlerinde izole etmenlerini önemle rica ederim.
Önümüzdeki günlerde yakın temaslılara sağlık bakanlığımız tekrardan test yapacaktır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca sağlık çalışanlarımızı saygıyla selamlıyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu