GenelKıbrısManşet

Bölgesine ve bölgelilerine değer veren belediye

Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi, bölgedeki eksikleri giderme ve sorunları çözme konusundaki çalışmalarına hız kazandırdı

Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi, bölgedeki eksikleri giderme ve sorunları çözme konusundaki çalışmalarına hız kazandırdı

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI

Bölgedeki yolları tamir çalışmalarına devam eden belediye, asfaltlama çalışmaları da gerçekleştirerek sürüş ve trafik güvenliğinden ödün vermiyor. Sadrazamköy mevkiinde tamamlanan çalışmalar sonrası Çamlıbel’de de ulaşımı zorlaştıran ve tehlike arz eden bozuk yolların asfaltlanma süreci devam ediyor.

TEMİZLİK VE ONARIM

Belediye personelinin hemen hemen tüm bölgelerde gerçekleştirdiği bakım onarım çalışmaları çerçevesinde, Leylak Sokak’taki parkeleme işlemleri tamamlanırken, Lapta Hurma Sokak ve Evsel Çöp Aktarma İstasyonu temizliği de LAÇ ekipleri tarafından başarılı bir şekilde tamamlandı.

KÖTÜ GÖRÜNTÜ GİDERİLDİ

Bakımsızlığı ve tahribatları ile anılır olan Lapta Sahil Yolu’na da el atan LAÇ Belediyesi, paslanmış ve rengi atmış demir korkuluklar için boyama çalışmaları gerçekleştirerek, yürüyüş yoluna yakışır bir görünüm sağladılar. İmar bölümü ekibi çalışmaları ile yenilenen demir korkuluklar, bölge halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu