KıbrısManşetToplum

Boltaşlı Köyü, İskele ve Tatlısu’da yangın meydana geldi

Boltaşlı köyü, İskele ve Tatlısu’da yangın meydana geldi. Maddi hasarla sonuçlanan yangınlar itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

BOLTAŞLI KÖYÜ’NDE YOL KENARINDA ÇIKAN YANGIN AĞILA SIÇRADI

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün saat 15.00 sıralarında, Boltaşlı köyünün çıkışında bulunan yol kenarında meydana gelen yangının bölgedeki bir küçükbaş hayvan ağılına sirayet etmesi sonucu, ağıl içerisinde muhafaza edilen 50 adet kare balya ve ilaçlama pompasının plastik haznesi ile hortumu yanarak zarar gördü.

İSKELE’DE SÜPERMARKETİN DEPOSUNDA YANGIN ÇIKTI

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre; İskele’de Onay Fadıl Demirciler Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir süpermarketin alüminyumdan mamul deposu içerisinde meydana gelen yangın sonucu, depo içerisinde muhafaza edilen muhtelif miktar ve ebatlardaki yiyecek-içecek ürünleri ile güvenlik kamerası yanarken, deponun çelik rafları ise oluşan ısıdan dolayı zarar gördü.

TATLISU’DA TATİL KÖYÜNDE Kİ ODADA YANGIN 

Dün saat 22.00 sıralarında, Tatlısu’da bulunan bir tatil köyünün ahşaptan mamul odası içerisinde, muhtemelen elektrik panosu içerisindeki elektrik kablolarının ısınıp kısa devre yapması sonucu yangın meydana geldi.

Yangın sonucu, odanın tüm iç kaplama tahtası, klima iç ünitesi, çekyat koltuk, mutfak ve elbise dolapları ile elektrik dağıtım panosu yanarak zarar gördü.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu