KıbrısManşetSiyasetToplum

“Böyle amatörlükle parti yönetilmez”

Demokrat Parti içinde giderek tırmanan huzursuzluk, Genel Sekreter Serhat Akpınar’ın dün yaptığı sosyal medya yorumuyla iyice gün yüzüne çıktı

Demokrat Parti içinde giderek tırmanan huzursuzluk, Genel Sekreter Serhat Akpınar’ın dün yaptığı sosyal medya yorumuyla iyice gün yüzüne çıktı.

AĞZINI AÇTI, GÖZÜNÜ YUMDU
Demokrat Parti (DP) içinde giderek tırmanan huzursuzluk artık ayyuka çıktı. DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu’nun bazı karar ve uygulamalarının özellikle partinin iki milletvekili tarafından tepkiyle karşılandığına ilişkin iddiaların doğruluğu, Genel Sekreter Serhat Akpınar’ın dün yaptığı sosyal medya yorumuyla iyice gün yüzüne çıktı. Ağzını açıp gözünü yuman Akpınar, söz konusu paylaşımında Fikri Ataoğlu’nu “kişisel hedeflere bağlı hareket etmekle” suçladı ve “amatör yönetim anlayışı”ndan şikâyetçi oldu.

BU ANLAYIŞ PARTİMİZİ YIPRATIR”
DP Güzelyurt İlçe Amirliğine parti merkezinin bilgisi olmaksızın atama yapıldığını ifade eden Akpınar, bu şekilde DP içinde huzurlu bir ortam oluşturulamayacağını belirtti. DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu ve Güzelyurt İlçe Başkanı Gürsel Sekmen’in kişisel kararıyla atama yapıldığını ifade eden Akpınar, partinin bu anlayış yüzünden yıpranmaya devam edeceğini söyledi. Gürsel Sekmen’in atamaya ilişkin sosyal medya paylaşımının altında görüşünü belirten Akpınar’ın, yorumunda Fikri Ataoğlu’nu etiketlemesi dikkat çekti.

KURUMSALLAŞMAYA BU KADAR ÖNEM VERİRKEN”
“İlk önce öncelikle Güzelyurt Demokrat Parti İdari Amirliği görevine atanan Kemal kardeşimizi tebrik ediyorum. Bu görevi layıkıyla en iyi şekilde yapacağından eminim” diyen Akpınar, “Ancak bu kararların parti merkezimizde alınmadığı sürece ve öyle anlıyorum ki yine Genel Başkanımız Sayın Fikri Ataoğlu ve veya İlçe Başkanımız Sayın Gürsel Sekmen Bey’in kişisel kararları ile alınmış! Partimizin kendi içerisinde huzurlu bir yönetim ve iletişim oluşturması mümkün olmayacak” dedi. “Partimiz böylesi bir amatör yönetim anlayışına sahip olmamalıdır” diyen Akpınar, “Kurumsallaşmaya bu kadar önem dikkat çekerken kişisel hedeflere bağlı hareket yönetimi bizi yıpratmaya devam edecek” sözleriyle hem sitemini hem tepkisini dile getirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu