GenelKıbrısManşetSpor

Bravo gençler

Pandemi nedeniyle uzun bir süre ara verilen okul sporlarında heyecan bu yıl yeniden başlarken KKTC şampiyonalarında başarılı olan okullarımız ve öğrencilerimiz Türkiye’den de mutlu haberler getirmeye devam ediyor. Kickboksçu öğrencilerimiz Sivsa’ta bir altın iki de gümüş madalya kazandı.

Pandemi nedeniyle uzun bir süre ara verilen okul sporlarında heyecan bu yıl yeniden başlarken KKTC şampiyonalarında başarılı olan okullarımız ve öğrencilerimiz Türkiye’den de mutlu haberler getirmeye devam ediyor. Kickboksçu öğrencilerimiz Sivas’ta bir altın iki de gümüş madalya kazandı.

KİCKBOKSÇULARIMIZDAN SİVAS’TA BİR ALTIN İKİ GÜMÜŞ MADALYA

KKTC Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullararası KKTC Kickboks Şampiyonası’nda kategorilerinde birinci olan öğrencilerinden oluşan Kickboks Karmamız ülkemizi Türkiye’de başarıyla temsil etti. Sporcu öğrencilerimiz, 4-7 Nisan tarihlerinde Sivas’ta gerçekleşen Okullararası Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda bir altın ve iki gümüş madalya kazandı.

YUSUF TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU, İLAYDA VE ZEYNEP İKİNCİ

Şampiyonada Genç Erkek-A Point Fight kategorisinde 89 Kg’da mücadele eden Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi sporcusu Yusuf Efe Yetimoğlu tüm rakiplerini yenerek kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Genç Kız-A Müzikli Form kategorisinde Namık Kemal Lisesi sporcusu İlayda İrdem ile Genç Kız-B Müzikli Form kategorisinde 20 Temmuz Fen Lisesi sporcusu Zeynep Karataş ise finalde kaybederek Türkiye ikincisi olmayı başardılar.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu