DünyaGenelManşet

Brezilya’da korku evi! Cani koca eşi ve çocuklarına 17 yıl boyunca dehşeti yaşattı

Türkiye çöp evden çıkan Cem Muhammet şoku ile sarsılmıştı. Benzer bir olay Brezilya'da yaşandı. Brezilya'da, cani babanın eşi ve çocuklarını 17 yıl boyunca küçücük kulübe hapsettiği öğrenildi. Eşi ve iki çocuğunu bağladığı ve aç bırakan cani adamı 'Çığlıklar dışarıdan duyulmasın' diye yaptıkları ele verdi.

Türkiye çöp evden çıkan Cem Muhammet şoku ile sarsılmıştı. Benzer bir olay Brezilya’da yaşandı. Brezilya’da, cani babanın eşi ve çocuklarını 17 yıl boyunca küçücük kulübe hapsettiği öğrenildi. Eşi ve iki çocuğunu bağladığı ve aç bırakan cani adamı ‘Çığlıklar dışarıdan duyulmasın’ diye yaptıkları ele verdi.

Bursa’daki çöp evde bulunan Cem Muhammet Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Cem Muhammet, Bursa’nın Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi’nde, 21 Temmuz’da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkonulmuştu. Türkiye bu şoku atlatamamışken benzer bir olayın Brezilya’da yaşandığı öğrenildi.

TAM 17 YIL DEHŞETİ YAŞATTI

Brezilya polisinin Rio de Janeiro’daki bir eve yaptığı baskın dehşeti ortaya çıkardı. Ülkede çıkan haberlere göre bir adam eşi ve iki çocuğunu evlerinin yanındaki küçük bir kulübeye kilitledi ve tam 17 yıl boyunca burada bağlı tuttu.

19 ve 22 yaşlarındaki iki çocuk ve anne, mahsur kaldıkları 17 yıl boyunca elleri ayakları bağlı bir şekilde aç ve susuz bırakıldı.

IŞIK GÖRMEDİLER

19 ve 22 yaşındaki çocukların çıkarıldıklarında, yetersiz beslendikleri ve ışık görmedikleri için 10-11 yaşında göründüğü ifade edildi.

Yetkililerin açıklamalarına göre kurtulduktan sonra konuşan anne, günlerce aç bırakıldıklarını istismara uğradıklarını belirtti.

“YALNIZCA ÖLDÜĞÜNDE…”

Kocasının dışarı çıkmalarına izin vermediği, çocukları okula göndermediğini söyleyen talihsiz anne defalarca kaçmaya çalıştığını ifade etti. Kocasının yalnızca öldüğünde evden çıkabileceğini söylediğini belirten kadın, ölümle tehdit edildiğini dile getirdi.

ÇIĞLIKLAR DUYULMASIN DİYE…

Cani adam, aç ve pislikten konan anne ve çocukların çığlıklarını bastırmak için yıllarca yüksek seste müzik dinlemiş. Hatta bu nedenle Luiz Antonio Santos Silva isimli cani adama, DJ lakabı takılmış.

Komşuların yüksek seste müzikten rahatsız olması üzerine yaptıkları şikayet sonrası, polis baskınında dehşet ortaya çıktı. İki çocuk ve annenin hastaneye kaldırıldığı söylenirken, kadının şokta olduğu ve konuşamadığı belirtildi.

Brezilya’daki dehşet verici olay Türkiye’nin günlerdir konuştuğu Cem Muhammet olayını hatırlattı. Bursa’nın Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi’nde, 21 Temmuz’da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkonulan Cem Muhammet A., baygın halde bulunmuştu. Kardeşinin oğlu Cem’e bebekliğinden beri annesinin baktığını, ölünce de kendi yanına aldığını söyleyen Kamuran Pınar A., gözaltına alınmıştı.

Cem Muhammet A.’nın (9) annesi Yasemin A. (48) ifadesinde; 2013’te tanıştığı Muhammet isimli kişiden hamile kaldığını, oğlunun babasının, Cem’in doğumundan haberinin olmadığını söylemişti. DHA’nın haberine göre, Yasemin A., oğlunu alıkoyan kardeşi Kamuran Pınar A.’nın (44) ise Cem’e kendisini annesi olarak tanıttığını belirtmişti.

‘OĞLUM BANA ‘YASEMİN’, BEN ONA ‘CEM’ DERDİM’

Çocuğunu alıkoyduğu ve kendisine göstermediği için kardeşinden şikayetçi olan Yasemin A. polisteki ifadesinde, Kamuran Pınar A.’nın oğluna kendisini annesi olarak tanıttığını söyledi. Yasemin A. ifadesinde, “Rahmetli annem, çocuğum ile annelik bağı kurmamam için ‘annem, oğlum’ diye birbirimize, hitap etmemizi yasaklamıştı. Oğlum bana ‘Yasemin’, ben ona ‘Cem’ diye hitap ederek telefonda konuşurduk. Annemin bu şekilde davranmasının sebebi ise kardeşim Kamuran Pınar A.’nın oğluma kendisini annesi olarak tanıtması. Benim yüz yüze görüşme taleplerimi hep reddettiler. Annemin bana çocuğumu göstermemesinin sebebinin, kardeşim Pınar A.’nın, Cem’i kendi çocuğu gibi sahiplenmesi olduğunu düşünüyorum” dedi.

BABASI, OĞLU OLDUĞUNU BİLMİYOR

Yasemin A. ifadesinde; eski eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle 2012 yılında boşandığını, 2013 yılı başlarında ise ‘Muhammet’ adlı bir kişiyle tanışıp, gönül ilişkisi yaşadıklarını belirterek, şöyle dedi:

“Çocuk sahibi olmak istediğim için 2013 yılında Muhammet’ten, Cem Muhammet A. isimli çocuğum dünyaya geldi. Çocuğumun babası oğlumun doğumu için kararsızdı. Ben de bu süreçte kendisinden ayrıldım. Haberi olmaksızın çocuğum Cem Muhammet’i doğurdum. Çocuğumun bütün velayet hakları doğumdan beri benim üzerimedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu