Diğer SporlarKıbrısManşetSporToplum

“Bu çocuk ya bu yarışta koşar, ya da koşu tertip etmenize izin vermeyeceğim”

Kıbrıs Türk At Yarışları (KTAY) Başkanı Bahir Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kulübümüzün yetiştirdiği Jokey Onur Ulaş’ın “Bir Yarış Koşmama” cezasının kaldırılması için Yönetime ve Hakem Komitesine yaptığı baskı ve tehditler günlerdir devam etmektedir.

‘Bu çocuk ya bu yarışta koşar, ya da ben bu araziyi sabanlayacağım ve koşu tertip etmenize izin vermeyeceğim’ tarzındaki baskısından vazgeçmemesi üzerine;
Koşu Tertipleri , ne yazık ki bir sonraki duyuruya kadar geçici olarak durdurulmuştur” dedi.
Çetinkaya’nın paylaşımının tamamı şöyle:
“KOŞU TERTİBİ İPTALİ
Koşu tertip ettiğimiz Alayköy Hipodrom arazisini yasal olarak kiralayan Mevlüt Hacımevlüt abimizin, Kulübümüzün yetiştirdiği Jokey Onur Ulaş’ın “Bir Yarış koşmama” cezasının kaldırılması için Yönetime ve Hakem Komitesine yaptığı baskı ve tehditler günlerdir devam etmektedir.
“Bu çocuk ya bu yarışta koşar, ya da ben bu araziyi sabanlayacağım ve koşu tertip etmenize izin vermeyeceğim” tarzındaki baskısından vazgeçmemesi üzerine;
Koşu Tertipleri , ne yazık ki bir sonraki duyuruya kadar geçici olarak durdurulmuştur.
Bu konunun buralara kadar gelmesine sebep olan, Kulübümüzün yetiştirdiği Onur Ulaş ve onun arkasında duran birkaç kişidir.
Aldığı kararın arkasında duramayan ve dışarıdan yönetilen bir yönetici olmaktansa, dik duruş sergileyip tarihe karışmayı tercih ederim.
At Yarışçılığı Camiasına duyurulur.
Saygılarımla…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu