Diğer SporlarGenelKıbrısManşetSporToplum

“Bu etkinliklerle değerli olduğumuzu görüyoruz”

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, 16 Eylül’de gerçekleştirilmesi planlanan ‘tekneden balık avı müsabakası’ ile ilgili duygularını ‘Güzelyurt’ Gazetesi ile paylaştı

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, 16 Eylül’de gerçekleştirilmesi planlanan ‘tekneden balık avı müsabakası’ ile ilgili duygularını ‘Güzelyurt’ Gazetesi ile paylaştı:

 DEVRİM DEMİR

“ÇOK KEYİFLİ”
Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, Avcılık Federasyonunun bu yıl ikincisini düzenleyeceği ‘Tekneden Balık Avı Müsabakası’ etkinliğinde yer almaktan oldukça mutlu olduklarını söyledi. Yedidalgalı balıkçıların da katkıları ile bu yıl ikinci kez aynı heyecanı yaşayacaklarını dile getiren Kibrit, “Geride bıraktığımız yıl 20’ye yakın üyemiz ile katıldık, çok çok keyif almıştık. 16 Eylül Cumartesi günü yine yoğun bir katılımla orada olacağız. Geçen sene balık tutamamıştık, bu yıl umarım balık da tutarak bu keyfi dahada çok hissederiz” dedi.

“DEĞERLİ OLDUĞUMUZU HİSSEDİYORUZ”
Bu tip organizasyonların ‘Federasyon’ adı altında olmasının kendilerini değerli hissettirdiğini kaydeden Başkan Günay Kibrit, iş birliği ile dahada çok organizasyon yapılabileceğini söyledi. Cumartesi günü yapılması hedeflenen etkinlikte özellikle Lefke ve Güzelyurt bölgesinden katılım beklediklerini ifade eden Kibrit, 0542 860 10 20 ve 0533 860 1020 numaralı telefonlardan Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ni arayarak bilgi ve başvuruda bulunma çağrısı yaptı.

KİBRİT’TEN BELEDİYELERE ÇAĞRI
Sahiller ve denizin uygunsuzluğu nedeniyle onlarca engelli için hobi olan balık avının yapılamadığını dile getiren Kibrit, ‘GÜZELYURT’ Gazetesi aracılığı ile belediyelere çağrı yaptı. “Sandalyelerimiz ile balık avlamak isteriz” şeklinde konuşan Kibrit, bir tek Mağusa Limanı’nın uygun olduğunu aynı uygunluğun Girne ve Güzelyurt bölgesinde de görmek istediklerini söyledi. Birçok üyenin hobisi olduğunu ancak uygunsuzluk nedeniyle bunu yapamadıklarını kaydeden Günay Kibrit, “Bizde elimizden geleni yapmaya hazırız. Yeter ki ilgili belediyeler bir adım atsın biz yerin uygunluğu nasıl olmalı konusunda da yardımcı olmak isteriz” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu