KıbrısManşet

Bu kez fena patladık!

GIYNIK'ın güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre; çoğunluğu yerel vaka olmak üzere, dün akşamdan bugüne kadar 50'ye yakın pozitif vaka tespit edildiği öne sürüldü

GIYNIK ÖZEL

Ülkenin dört bir yanından pozitif vaka haberleri gelmeye devam ediyor. Toplumda ciddi bir infial söz konusu. Covid-19 salgının ilk dalgasını az sayıda yerel bulaş ve en az kayıpla atlatan ülkemiz ciddi bir salgın krizinin eşiğinde.

7’den 70’e her yaştan pozitif vaka tespit edilirken, kreşlerdeki küçük çocuklardan, emzirilen bebeklere, yaşlılardan, kronik hastalara birçok pozitif vaka tespit ediliyor.

Salgının giderek yayıldığı şu günlerde panik içerisinde olan halk bir yandan covid-19 kabusu yaşarken diğer yandan sorumsuzca gününü gün etmeye, düğünlere, eğlencelere, toplu etkinliklere devam ediyor.

Girne bölgesi ağırlıkta olmak üzere tedbir amaçlı ve kendinden emin olmak için PCR testi yaptırmaya giden birçok kişinin test sonucu pozitif çıkıyor.

Akdoğan, Girne ve Gönyeli bölgesinden gelen pozitif vakaların yanı sıra ülkede faaliyet gösteren birçok büyük otel ve şirketten de pozitif vaka haberleri gelmeye devam ediyor.

GIYNIK’ın güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre; dün akşamdan bugüne kadar 50’ye yakın pozitif vaka tespit edildiği öne sürüldü.

Tespit edilen vakaların 7-8’i hariç geriye kalanların tümünün yerel vaka olduğu iddia ediliyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu