ManşetSpor

Bu kez gençler karşılaştı

Badminton Federasyonu kuruluşunun 25. yılı etkinlikleri Air Badminton Tarsan Cup Gençler Şampiyonası ile devam etti. 

 

Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan Badminton tesisinde dün düzenlenen Air Badminton Tarsan Cup Gençler Turnuvası federasyonun kuruluşunun 25. yılına yakışır bir şekilde gerçekleştirildi.

Tarsan Şirketinin sponsor olduğu turnuvaya katılan sporcular hem eğlenceli anlar geçirdiler hem de ilk kez Air Badminton turnuvasına katılmanın heyecanını yaşadılar.

Saat 18.30’da başlayan karşılaşmalar gece yarısı saat 22.30’da oynanan final karşılaşmaları ile son buldu.

Ödül törenine geçmeden önce kısa bir konuşma yapan federasyon başkanı Fırat Deniz kurluşunun 25. yılını kutladığımız federasyonumuzun, her geçen gün daha da büyüdüğünü ve önümüzdeki senelerde gelişerek, büyüyerek daha yaygın bir spor branşı olması için yönetim kurulu ile birlikte ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bu anlamlı turnuvaya sponsor olarak katkı koyan Tarsan Çiftlik ve Acapulco Otel’e teşekkür eden başkan Deniz, sponsorların artık sporun bir parçası olduğunun altını çizerek, sponsorlar ile sporun ve turnuvaların  daha renkli daha kaliteli geçmesini sağladığını söyledi. Başkan Deniz, son olarak düzenlenen Büyükler ve Gençler Air Badminton Tarsan Cup turnuvasına katılan sporculara, katkı koyan herkese ve yönetim kurulundaki arkadaşlara teşekkürlerini belirtti. Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara madalyaları takdim edilirken 25. yıla özel yapılan ve katılan tüm sporculara birer anı madalyası verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu