
Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Gazimağusa Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek bölgedeki esnaf ve üreticilerle bir araya geldi.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özersay, üreticilerin çok ciddi altyapı sorunları ve plansızlık içinde faaliyet göstermeye çalıştığını belirtti. Bölgedeki işletmecilerin sorunlarını dinlediklerini ve sorularını yanıtlamaya çalıştıklarını ifade eden Özersay, ortaya çıkan tablonun kabul edilebilir olmadığını söyledi.
Gazimağusa Sanayi Bölgesi’nde gördükleri manzaranın üretim yapılan bir bölgeye yakışmadığını kaydeden Özersay, “İnsanlarımız ekmek parasını kazanmak için büyük mücadele veriyor. Ancak karşılaştığımız tablo gerçekten 21’inci yüzyılda bir sanayi bölgesine yakışan bir tablo değildir. Bu memleketin insanı bunu hak etmiyor” ifadelerini kullandı.





































