KıbrısManşet

“Bu ne kinmiş kardeşim!”

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı'dan, Tıp-İş Başkanı Ahmet Varış'ın paylaşımına cevap gecikmedi.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Tıp-İş Başkanı Ahmet Varış’ın paylaşımına yanıt verdi.

Tıp-İş Başkanı Varış’ın kendisini hedef alarak Sağlık Bakanı’nı soru yağmuruna tuttuğunu aktaran Arıklı, yapılana “Hem kel hem de fodul” benzetmesi yaptı.

Devletin tüm yükü kaldırmamasına karşın özel hastanelerin bu yükü hafifletmek istemelerinin hazmedilemediğini kaydeden Arıklı’nın paylaşımı şöyle:

“BU NE KİNMİŞ KARDEŞİM,
Tıp İş Başkanı beni hedef alarak Sağlık Bakanını soru yağmuruna tutmuş. Diyor ki;” Ne zamandan beri özel hastahaneler tedavi yapıyor?”
İlginç vallaha. “Hem Kel hem de fodul” buna denir işte.
Hem Devlet Hastahanesinin bu yükün altından kalkamayacağını söyleyecek hem de özelin bu işe el atmasını hazmedemeyeceksin.
Neyse Sevgili Tıp İş Başkanının merakını şu basın bildirisi ile gidereyim. Belki gözünden kaçmıştır.
“YDÜ ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastaneleri, devlet hastanelerinin yükünü hafifletmek için acil servis hizmetlerini ücretsiz veriyor
YDÜ, pandemi süreciyle ilgili bir kez daha duyarlılık örneği sergiledi ve devlet hastanelerinin yükünü hafifletmek amacıyla YDÜ Hastanesi ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde acil servis hizmetlerini ücretsiz olarak vermeye başladı.
Öte yandan Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ne bağlı Girne’deki Oasis Otel, Sağlık Bakanlığı onayı ile pozitif vakaların gözlem ve takibi için pandemi merkezi olarak kullanılmaya başlandı.
Yine Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ne bağlı Park Palace Otel ise temaslı kişiler için karantina oteline dönüştürüldü.”
“TOPLU TEŞEKKÜR”
“TOPLU TEŞEKKÜR
Testlerimin pozitif çıkması üzerine Oasis Karantina Otelinde tedaviye başladım.
Bana telefon ve mesajları ile ulaşan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Akıncı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkan Yardımcısı Sayın Fuat Oktay olmak üzere, Başbakanımız Sayın Ersin Tatara, Büyükelçimiz Sayın Ali Murat Başçeriye, Bakanlarımıza, Siyasi Parti Genel Başkanlarına, bana gönlünü ve üniversitenin imkanlarını sunan açan Sevgili dostum Suat Günsel Hocaya ve burda isimlerini sayamayacağım sayıları binlere ulaşan değerli dostlarıma teşekkürlerimi arz ediyorum…
Ne de çok dost biriktirmişim böyle…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu