GenelMagazinManşetTürkiye

Bülent Ersoy kendisini ‘Barbie’ ilan etti

Sosyal medyada yaygın hale gelen ‘Barbie’ akımına son noktayı Bülent Ersoy koydu. Ünlü şarkıcı paylaştığı pozla herkese gözdağı verdi.

Sosyal medyada yaygın hale gelen ‘Barbie’ akımına son noktayı Bülent Ersoy koydu. Ünlü şarkıcı paylaştığı pozla herkese gözdağı verdi.

Margot Robbie ve Ryan Gosling’in başrollerinde yer aldığı Barbie filminin gösterime girmesinden sonra dünya çapında ‘Barbie hayranlığı’ akımı oluştu. Yeni çılgınlıkla ilgili paylaşım yapan Bülent Ersoy, resmen ‘siz yokken ben vardım’ dedi. Ünlü isim paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve rekor izlenme sayısına ulaşan Barbie filmi sonrası, sosyal medyada herkes pembeli fotoğraflar paylaşmaya başladı. Barbie akımı alıp başını giderken, Türk sanat müziği sanatçısı Bülent Ersoy akıma son noktayı koydu.

“SİZ YOKKEN BEN VARDIM”

2021 yılındaki bir fotoğrafını Instagram hikayesinde paylaşan Bülent Ersoy, “Siz yokken ben vardım” iması yaptı ve Barbie akımını başlatanın kendisi olduğunu savundu. Ersoy, paylaşımına “Her zamanki gibi modanın önünde ve modanın öncüsüyüm. 2021 ve Barbie akımını ilk uygulayan bendenizim” notunu düştü.

GÜLDÜREN YORUMLAR GECİKMEDİ

Açıklamayı ve paylaşımı espriyle karşılayan takipçiler “Barbie’nin de bundan haberi var inşallah?” , “Barbie gruptan ayrıldı” , “Son dakika… Gerçek Barbie, Barbie’likten istifa ettiğini açıkladı” , “Barbie görse rolünü değiştirirdi sanırım” gibi güldüren yorumlar yaptı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu