GenelMagazinManşetTürkiye

Bülent Ersoy’dan olay Dilan Polat yorumu!

Bülent Ersoy, Dünya Güzellerim Masa'da programında şuanda cezaevinde bulunan Dilan - Engin Polat çiftine değerlendirmede bulundu. Ersoy, "Tanımıyorum. Ama son zamanlarda ismini duydum o çorcuları demiyor musunuz?" dedi.

Bülent Ersoy, Dünya Güzellerim Masa’da programında şuanda cezaevinde bulunan Dilan – Engin Polat çiftine değerlendirmede bulundu. Ersoy, “Tanımıyorum. Ama son zamanlarda ismini duydum o çorcuları demiyor musunuz?” dedi.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan üçlüsü yeni YouTube programları için bir araya geldi. Güncel konuların da ele alınmaya başlandığı Dünya Güzellerim Masada programında Dilan Polat konusuna dair dikkat çeken bir yorum geldi.

DİLAN POLAT KONUSUNU ELE ALDILAR!

Dilan Polat’ı tanımadığını belirten Bülent Ersoy, moderatöre “O çorcuları demiyor musunuz?” diye sordu.

“Aynen kocasıyla cezaevinde şu an. Güzellik merkezi ve kara para aklama olayı” yanıtını alan Bülent Ersoy, şu açıklamayı yaptı:

“Ay hangi güzellik bırakın Allah aşkına! O güzellik merkezlerinin açılışına ben gittim. 6-7 kere. Sevim Alan hanımefendinin. Bir girdim bomboş.”

Ersoy, sözlerine şöyle devam etti:

“Hangi Hollywood ya! Hollywood’da böyle görgüsüzlük mü olur Allah aşkına! Bu ucuz davranışlar. Sonradan görme davranışlar. Varoş işler! Onun bunun parasıyla caka! Benim ağzım çok kıymetli. Ben görüşlere hep saygılıyımdır. Ben yorum dahi yapmam. ‘Bülent Ersoy bizi konuştu’ diye. Ben haberlerde bile bakmıyorum. Tuvalete gidiyorum”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu