GenelKıbrısManşet

Bülent Ersoy’un tutuklu orkestra üyelerinden 2’sinin antijen sonuçları pozitif çıktı! 

Kıbrıs'a sahte PCR testiyle girdikleri gerekçesiyle tutuklanan Bülent Ersoy'un orkestra üyelerinden 2'sinin antijen test sonuçları pozitif çıktı.  

Gıynık Gazetesi – Özel Haber

Kıbrıs’a sahte PCR testiyle girdikleri gerekçesiyle tutuklanan Bülent Ersoy’un orkestra üyelerinden 2’sinin antijen test sonuçları pozitif çıktı.  

GIYNIK Gazetesi’nin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre Merkezi Cezaevi’nde tutuklu bulunan ve antijen sonuçları pozitif çıkan iki mahkûmun Bülent Ersoy’un adaya sahte PCR ile giriş yapan orkestra üyeleri olduğu öğrenilirken, pozitif çıkan mahkumların karantina maksatlı tecrite alındığı öne sürülüyor. 

Ülkeye sahte PCR testi belgeleriyle giriş yaptıkları tespit edilen 21 kişilik orkestra üyelerinden ikisi koronavirüse yakalandı.  

Diğer yandan kapasitesinin oldukça üzerinde yüzlerce mahkûm ve tutuklunun bulunduğu Merkezi Cezaevi’nde 4 hükümlü tutuklu mahkûmun PCR testlerinin pozitif çıkmasının ardından Bülent Ersoy’un orkestra üyelerinin olduğu iddia edilen iki mahkûmun antijen sonuçlarının da pozitif çıkmasıyla çok fazla gardiyan ve mahkûmun temaslı olduğu bilgisi de elde edildi. 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu