KıbrısManşetSpor

Buse ve Merve yine Türkiye’nin zirvesinde

Milli atletimiz Buse Savaşkan ve Milli voleybolcumuz Merve Çelebi hafta sonu Türkiye’de katıldıkları yarışmalarda elde ettikleri başarılarla bir kez daha ülkemizi gururlandırdılar.

GURURLANDIRMAYA DEVAM EDİYORLAR:

Milli atletimiz Buse Savaşkan ve Milli voleybolcumuz Merve Çelebi hafta sonu Türkiye’de katıldıkları yarışmalarda elde ettikleri başarılarla bir kez daha ülkemizi gururlandırdılar. Buse Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonası’nda kadınlar yüksek atlama branşında, Merve ise plaj voleybolunda Pro Beach Tour Balıkesir Ocaklar Etabı’nda kürsünün zirvesine çıktılar.

BUSE SAVAŞKAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU:

Türkiye’nin en eski ulusal şampiyonalarından biri olan Turkcell Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonası, 8-9 Temmuz tarihlerinde Bursa’da yapıldı. Tarihteki 91. Türkiye birinciliği olan şampiyonada kadınlar yüsek atlamadaki Milli gururumuz Buse Savaşkan 1.76’lık derecesiyle Türkiye şampiyonu oldu ve unvanını korudu. Buse, geçtiğimiz yıl da bu şampiyonada yine  Türkiye şampiyonu olmuştu.

MERVE ÇELEBİ BALIKESİR’DE BİRİNCİ:

Plaj voleybolunda Türkiye Voleybol Federasyonu ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle düzenlenen Pro Beach Tour Balıkesir Ocaklar Etabı’nda Kıbrıs Türk Milli voleybolcumuz Merve Çelebi zirveye çıktı. Ocaklar Plajı’nda düzenlenen organizasyonda kadınlarda partneri Betül Çetin ile mücadele eden Merve Çelebi bir önceki etabın acısını çıkartarak ilk ayağı telafi etti ve şampiyon oldu. Merve-Betül ikilisi, final mücadelesinde, Müge Ocakçı-Hatice Tonbul ikilisini 21-19 ve 21-15’lik setlerle 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa uzandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu