GenelKıbrısManşetSpor

Büyük raketlerde Kaymaklı ve LAÜ farkı

Masa tenisinde yeni sezon heyecanı devam ederken minikler, yıldızlar ve gençlerin ardından büyükler ferdi turnuvada karşılaştı. Kadınlarda Küçük Kaymaklı erkeklerde Lefke Avrupa Üniversitesi kürsüyü domine etti.

BÜYÜKLER BİREYSEL KARŞILAŞTI

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu’nun yeni sezondaki ilk organizaysonları olan bireysel (ferdi) turnuvalar tamamlandı. 4 haftalık periyotta minikler ile başlayan ferdi turnuvalar, yıldızlar ve gençler müsabakalarıyla devam ederken son olarak geçtiğimiz hafta sonu da büyükler bireysel olarak mücadele etti.

ŞAMPİYON HUREY VE CEMAL

Masa Tenisi Federasyonu salonunda yer alan Büyükler Ferdi Masa Tenisi Turnuvası, seyir zevki yüksek ve oldukça çekişmeli maçlara sahne olurken turnuvada kadınlarda Küçük Kaymaklı’dan Hurey Cambaz Ahmetoğlu, erkeklerde Lefke Avrupa Üniversitesi’nden Cemal Kara şampiyonluğa ulaşan isimler oldu.

İLK 3 SIRA KAYMAKLI VE LAÜ’NÜN

Kadınlarda Küçük Kaymaklı, erkeklerde ise Lefke Avrupa Üniversitesi takımlarının sporcuları büyüklerde ferdi turnuvaya damga vurdu. Kadınlarda ilk 3 sırayı Küçük Kaymaklı sporcuları, erkeklerde ise ilk 3 sırayı Lefke Avrupa Üniversitesi sporcuları elde etti ve kürsüyü domine etti.

KÜRSÜ ŞU ŞEKİLDE;

Kadınlar

1.Hurey Cambaz Ahmetoğlu (Küçük Kaymaklı)
2.Yağmur Aktunç (Küçük Kaymaklı)
3.Elif Töre (Küçük Kaymaklı)
3.Kezban Yayman (Gençlik Gücü)

Erkekler

1.Cemal Kara (Lefke Avrupa Üniversitesi)
2.Hasan Bekiroğulları (Lefke Avrupa Üniversitesi)
3.Bekir Bekiroğulları (Lefke Avrupa Üniversitesi)
3.Güzey Aknar (ARUCAD Anka Spor Derneği)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu