KıbrısManşetSağlıkSiyaset

Büyük yalanlar

Sn. Başbakanımız ve danışmanları, Sağlık Bakanımız ve danışmanları, doktorlarımız ve bilim kurulundaki kişiler sizlere soruyorum ve bu sorularıma bilimsel olarak cevap bekliyorum

Bizleri öyle bir korona virüs sarmalının içerisine aldılar ki, içerisinden çıkamıyoruz. Bizi bir bilim kurulumuz var ki evlere şenlik bilimden ya haberleri yok ya da birilerine hizmet ediyorlar.

Sn. Başbakanımız ve danışmanları, Sağlık Bakanımız ve danışmanları, doktorlarımız ve bilim kurulundaki kişiler sizlere soruyorum ve bu sorularıma bilimsel olarak cevap bekliyorum;

1-Tüm insanlarımızı aşı yapmaya zorluyorsunuz, aşı olun diyorsunuz, amaaaaa bu aşıların aşı olmadığını sadece ve sadece AŞI ADAYI olduğunu bilmiyor musunuz? Kısa, orta ve uzun vadedeki oluşacak yan etkilerinin vebalini sizler mi ödeyeceksiniz?

2-Tüm bu covid aşılarının 3.cü ve 4.cü faz çalışmalarının bitmediğini, bunun için 3-5 yıla ihtiyaç olduğunu ve bu çalışmalar için insanların kobay olarak kullanıldığını bilmiyor musunuz?

3-Aşılar zararsızdır diyorsunuz ve yalan söylüyorsunuz dünyada zararsız diye bir şey yoktur.

4-PCR testi ile covid-19 pozitif teşhisi koyamazsınız, bu test sadece vücudunuzdaki virüsün genetik materyaline bakar, siz virüs almış mısınız, almamış mısınız ona bakar yani sizin hasta olduğunuzu söylemediğini bilmiyor musunuz?

5-Virüsü aldığınız zaman hasta olmazsınız. Ancak virüsün vücudunuzda sizi hasta edebilecek kadar çoğalması gerekir, yani belli bir sayıya ulaştığı zaman hastalık yapar, eğer bağışıklığınız kuvvetli ise bu virüsü yok edersiniz. Eğer siz bana virüsü aldığım gün test yaparsanız covid-19 pozitif teşhisi koyabilirsiniz ama bu benim hasta olduğumu göstermediğini bilmiyor musunuz?

6-Üstelik bu testler viral yük bakmadığı için yani vücudunuzda hastalık yapacak kaç tane virüs olduğunu göstermediği için gerçekten covid misiniz yoksa influenza (grip) mısınız onu da ayırt edemeyen bir test olduğunu bilmiyor musunuz?

7-Şuan dünyada gribin yok olmasının da sebebinin bu olduğunu. Çünkü burnu akan, ateşi çıkan, üst solunum yolu enfeksiyonu belirtisi olan herkese, bebeklere bile PCR testi yapıldığını ve pozitif sonuç çıkarsa covid teşhisi koyulduğunu, oysa bunların ciddi bir kısmının belki de grip olduğunu (influenza), çünkü influenza testi yapılmadığını sadece covid için PCR bakıldığını bilmiyor musunuz?

8-İSVEÇ’in PCR testlerine son verdiğini bilmiyor musunuz? Peki, İsveç geri kalmış bir ülke mi? İsveç bilimden uzak bir ülke mi acaba? İsveç neden PCR testine hayır dedi acaba hiç düşündünüz mü?

Peki, siz bilim kurulundakiler bu konularda gerçekten ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum.

Şuana kadar yaptığınız tüm yasakların hiçbir BİLİMSEL TARAFI ve KANITI YOKTUR. Hodri meydan kanıt sunun bana, o kadar kapandınız da virüsü yok mu ettiniz.

Kapanmalardan dolayı işsiz kalan insanlara ne oldu sordunuz mu?

Kapanmalardan dolayı sağlık hizmetini alamadığı için sağlığı bozulan insanlara ne oldu, ne durumda şuan sordunuz mu?

Kapanmalardan dolayı iflas eden restoran ve diğer işletmeler ne olacak sordunuz mu?

Kapanmalardan dolayı okula gidemeyen çocuklara ne oldu, psikolojileri ne durumda sordunuz mu?

Kapanmalardan dolayı ülke ekonomisine verdiğiniz zarar ne olacak?

Size soruyorum Bilim Kurulundaki bilimden uzak şahıslar tüm bunların vebalini kim ödeyecek sizler mi ödeyeceksiniz? Başta Sn. Başbakan, Sn. Sağlık Bakanı siz mi ödeyeceksiniz bu vebali yoksa hükümet yetkilileri mi ödeyecek kim ödeyecek acaba? Çıkın bunlara bir cevap verin…

Bence kapanmaların yararından çok zararı olmuştur. Bunu göremeyecek kadar bilimden yoksunsunuz ve körsünüz…

Bu bilimden yoksun bilim kurulu üyeleri diyor ki artık kapalı ortamlara, restoran, cafe, bar vs. gibi yerlere PCR testi zorunluğu getirilecek. Şimdi siz bilim kuruluna ve Sağlık Bakanına yine soruyorum;

15 AYDIR KKTC ‘de SALGININ YALINIZCA VE BİRİNCİL OLARAK RESTORAN, CAFE ve BAR’lardan KAYNAKLANDIĞINI GÖSTEREN BİLİMSEL KANITINIZ VEYA VERİNİZ VAR MI? EĞER VARSA ÇIKIN BİZLERE GÖSTERİN…

Çarşamba gecesi İngiltere –Danimarka futbol maçını Londra ‘da tam 72BİN kişi izledi. Dikkatinizi çekerim maske ve mesafe de yoktu. Âmâ yok siz hala vaka saymaya devam edin, hala daha sorgulamayın, araştırmayın, körü körüne size ne sunulursa kabul edin. Bu mudur sizin bilim anlayışınız, eğer bu ise bilimden çoook uzaksınız. Çünkü bilim kanıt ister, net cevap ister, olasılıklarla bilim yapılmaz…

Sevgili arkadaşlarım ve okurlarım sakın korkmayın, okuyun ve araştırın tek taraflı size sunulana değil sunulmayana bakın.

MUTASYONLAR ile ÖLÜMLER ARTIRMIYOR aksine AZALIYOR, yok deltaymış yok başka varyantmış bunların öldürücü olduğuna sakın inanıp korkmayın bunların işi hep korku salmak ve yalan söylemek örnek verecek olursam. Yıllarca bizlere güneşin dik geldiği vakit sakın güneşlenmeyin diyen yine bu sahte pandemiyi hazırlayanlardır halbuki güneşin en zarasız ve bize en faydalı olduğu Ultraviyole B nin geldiği vakittir o da ışınların dik geldiği vakittir .Bu sahte pandemiyi hazırlayanlar aklımızla oynuyorsunuz ama kazanamayacaksınız.Binlece yıldır var olan virüslerin tek yaşama şansı yerleştiği konakta mutasyonlara uğrayarak onunla yaşamasını sağlamaktır ,çok bulaşmaya başlar ama öldürücülüğü çok çok düşük olur , bu bir kuraldır dünya kuruldu kuruları bu böyledir değişmez..

Tıp’ın içinde olan tüm meslektaşlarım sizlere sesleniyorum dünya sadece COVİD 19 dan ibaret değildir. Kanser hastaları, diyabet hastaları, romatizma hastaları, otoimmun hastalıkları olanlar ne olacak, bakın insanların dayanacak gücü kalmadı bir buçuk yıldır bu hastalar doğru dürüst hizmet alamıyorlar.

Aşı zorunluluğu için insanlara baskı yapmaktan vazgeçin, insanların tedavisini seçme hakkı ve özgürlüğü olduğunu unutmayın. Hiç kimse hiçbir insanı istemediği bir tedaviye zorlayamaz.

SİZ AŞI OLMAK ZORUNDASINIZ DİYEMEZSİNİZ BİR İNSANA ve BUNU TOPLUM SAĞLIĞI SORUNU OLARAK GÖSTEREMEZSİNİZ. BU DEHŞET VERİCİ BİR HATADIR. Hade aşıları zorla yaptırdınız peki aşıdan sonraki ölümler ne olacak bunların sorumlusu kim olacak bunların vebalini kim ödeyecek? Ödemeyecek olanı söyleyebilirim size, AŞI ÜRETİCİLERİ. Çünkü bu aşıları devletlere satarken satış sözleşmesinde hiçbir sorumluluk almadığını açıkça belirtiyor. Bu durumu bilen bazı doktorlar ve bilim kurulundaki kişiler çıkıyor ve AŞI ZARARSIZDIR diyebiliyor. Aşı zarasızdır demek komik ve bilimden uzak bir laftır. Dünyada zararsız, yan etkisi olmayan hiçbir şey yoktur. Bir örnek vereyim size; İnsanlar hep der ya bitkiler zararsızdır. Ben A.Ü Eczacılık fakültesinde botanik dersinde Dünyada 320bin civarında bitki var olduğunu ama 200 bin tanesinin zehirli ve çok ciddi yan etkileri olduğunu öğrendim. Onun için bitkiler zararsızdır diyemezsiniz. Bakın 3 gün su içmezseniz ölürsünüz ama bir saate 5 litre su içerseniz de ölürsünüz. Yani dozuna göre su ilaç da olur zehir de olur… Şuanda piyasada bulunan hiçbir aşı güvenli değildir. Kanıt mı istersiniz hemen vereyim; bir aşının insanda güvenli olarak kullanılabilmesi için faz 3 ve faz 4 çalışmalarının bitmesi gerekir ve aslında korkunç olan da şuan aşı olan insanların faz3 ve faz4 çalışmalarına denek oluyor olmasıdır. SONUÇ MU DERSENİZ;

Bu aşılar şuan aşı değildirler sadece AŞI ADAYIDIRLAR, bu aşıları almak isteyen devletlerden aşı üreticileri muafiyet istemektedirler ben hiçbir sorumluluk almam demektedirler.

Şuan eğitim düzeyi çok yüksek olan çok gelişmiş ülkelerde aşılanma oranları çok düşük gidiyor çünkü onlar verilen bilgiyi sorguluyor, sorgulamak için de bilgi gerekir, bilimsel düşünce her zaman sorgulamayı gerektirir, AB ülkelerinde, Kanada’da, Avustralya’da insanlar aşıları sorguluyor. Sorgulamaktan korkmayın ve kendinize sorun ‘’AŞI olmayan sadece AŞI ADAYI olan aşıları NEDEN OLAYIM Kİ ?’’HİÇBİR PANDEMİ AŞI İLE SON BULMAMIŞTIR… Unutmayın iyi beslenme, spor, iyi uyku ve D vitamini bağışıklığınızı güçlü tutar… SAĞLIKLA KALIN ve HEP GÜLÜMSEYİN

Diğer Haberler

Başa dön tuşu