EğitimKıbrısManşet

“Büyüklerimiz, öğrencilerin emekleriyle güzelleşiyor”

Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi ile Karpaz Meslek Lisesi işbirliği sayesinde, hem güzellik ve saç bakım bölümü öğrencileri uygulamalı eğitim yapma fırsatı buluyor hem de yaşlılar sevindiriliyor

Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi ile Karpaz Meslek Lisesi işbirliği sayesinde, hem güzellik ve saç bakım bölümü öğrencileri uygulamalı eğitim yapma fırsatı buluyor hem de yaşlılar sevindiriliyor.

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR YEMEĞİ
Mehmetçik-Büyükonuk Belediyesi Başkanı Fatma Çimen Tuğlu, Karpaz Meslek Lisesi Güzellik ve Saç Bakımı öğrencileri ve öğretmenleri ile Bafra Halk Plajı Bostan Beach Restorant’ta düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya geldi. Yemek organizasyonunda konuşan Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu, Yerinden Bakım Birimi’ne verdikleri emeklerden dolayı öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek, “Belli bir yaş üzerindeki büyüklerimizin yüzlerini güldürerek onları mutlu ediyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZE BÜYÜK BİR PRATİK İMKÂNI SAĞLANIYOR”
Tuğlu verilen hizmetin, öğrenciler için de pratik yapma imkânı olduğunun altını çizerek, “Başka bölümlerle de iş birliği yaparak, gençlerimizi iş hayatına daha kolay hazırlayabiliriz” dedi. Yemekte öğrenciler adına konuşan sorumlu öğretmenler ise öğrenciler için uygulamalı eğitimin önemine dikkat çekerek, “Öğrencilerimiz normalde cansız mankenler üzerinde çalışırken, bu uygulama sayesinde kendilerine çok büyük bir pratik imkânı sağlanıyor. Hem büyüklerimizin yüzü gülüyor hem de öğrencilerimiz için uygulama fırsatı doğuyor” dedi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu