GenelKıbrısManşetSiyaset

‘Çağdaş Belediyecilik Hizmeti’ sözü

UBP’nin Gazimağusa Belediye Başkan adayı Dr. Erdal Özcenk, çağdaş bir belediyecilik anlayışı ile şehri yöneteceklerini söyleyerek, vatandaşların talepleri doğrultusunda projeler hazırladıklarını kaydetti

UBP’nin Gazimağusa Belediye Başkan adayı Dr. Erdal Özcenk, çağdaş bir belediyecilik anlayışı ile şehri yöneteceklerini söyleyerek, vatandaşların talepleri doğrultusunda projeler hazırladıklarını kaydetti

“KENTİ HALK İLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Çağdaş belediyecilik vizyonuyla ortaya çıktıklarını söyleyen Ulusal Birlik Partisi Gazimağusa Belediye Başkan Adayı Erdal Özcenk, elektronik belediyeciliği hayata geçirip, 7 gün 24 saat vatandaşa hizmet edecek bir yapı kurulacağını kaydetti. Çağdaş belediyecilik anlayışında doğaya ve çevre temizliğine çok önem verilmesi gerektiğini, katılımcılık anlayışıyla hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Dr. Özcenk, Kent Konseyleri kurarak kenti halk ile birlikte yöneteceklerini dile getirdi.

“FİNANSI BULMAK BİZİM İŞİMİZ”

“Belediyeye gelir getirecek ve istihdam olanakları sağlayacak projeler hazırladık. Tüm bunlar belediyemizin gelirlerini artıracak” diyen Özcenk, “Finans kaynağı bulmanın yönetimlerin işi olduğunu ifade ederek, iyi projelerle kaynağa ulaşımın kolay olacağını kaydetti. Özcenk, “Projelerimizi yapacağız ve finansörlerden alacağız. Doğru proje yaptığınızda Yardım Heyeti’ne götürürsünüz ve alırsınız. Önemli olan düzgün bir proje hazırlamaktır. Biz bunun sözünü de aldık” dedi.

“MARAŞ AÇILIMI DEVAM EDECEK”

Maraş’ın açılımının gerçekleştirildiğini ve yeni dönemde kimsenin mülküne giriş yapmadan kamusal alanların açılımının süreceğini belirten Dr. Özcenk, “Maraş’taki açılımlar da belediyenin gelirlerini artıracak. Ayrıca burada yeni iş imkanları sağlanacak” diye konuştu.

“ÇOCUK OYUN ALANLARI YAPILACAK”

“Belediyenin yeşil alanları var. Mağusa’mızda bu yeşil alanlar ya otopark ya moloz yığını olarak kullanılıyor. Biz bu yeşil alanları gerçek anlamda yeşillendirip çocuk oyun parklarına çevireceğiz” diyen Özcenk, “Tabi sadece çocuklar için değil gençlerin ve yetişkinlerin de ihtiyacıdır nefes alacak alanlar, bunları hayata geçireceğiz, sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu