GenelKıbrısManşet

Çağıner: Alan Süleyman unutulmayacak

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Cyprus Paradise'ı kendi şirketinin aldığını açıkladı.

 

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Cyprus Paradise’ın kurucusu Alan Süleman’ın turizme olan katkılarına değindi. Çağıner “Bu küçük adanın zorlu turizmine çok güzel işler bıraktı” dediği Alan için taziye mesajı yayınladı.

Çağıner’in sosyal medyada yaptığı paylaşım şu şekilde;

Cyprus Paradise; Alan Suleyman tarafından İngiltere’de kurulmuş tur operatörü şirketidir. Geçmiş zamanı hatırlayan turizmci kardeşlerim abilerim iyi bilecekler Kuzey Kıbrıs’ın İngiltere’de pazarlanması için Alan Süleyman’ın yaratıcı, farklı pazarlama fikirleri ve kişisel ticari zeka ve tavırları çok etkili olmuştu. Aslında kuruluşundan ta ki devir edilene kadar Alan Suleyman ile çok yakın bir diyalog kuramadık hatta hep karşı taraflarda bulunduk. Kader kısmet işte Alan Suleyman gün geldi turizmden çıkmak istediği zaman şirketi devir almak için yaptığımız görüşmeler sonucunda Cyprus Paradise ın yeni yöneticileri bizim şirketimiz oldu. İşte o zaman yakından tanıdım ben Alan Süleyman’ı. Çok zeki, çalışkan hayatı seven ve en önemlisi en azından bence hayatını istediği gibi dolu dolu yaşamış birisi olduğunu gördüm. Alan Süleyman KKTC turizmi için bir dönüm noktasıydı; vizyon dolu bir kişilikti. Cyprus Paradise hala daha onun bıraktığı gibi kardeşim Muhammet Yaşarata liderliğinde yeni teknolojiye adapte olmuş ama en önemlisi Alan Süleyman’ın vizyon ve zevkini yaşatacak şekilde devam etmektedir. Bu bir bayrak yarışı. Gün geçtikçe geçmişimiz gençliğimizin sona erdiğini daha yakın hissediyoruz. Geçmişimize dair Alan Süleyman gibi iz bırakanları anmak bizim en büyük mirasımız. Allah rahmet eylesin. Alan Süleyman’ın ailesinin başı sağ olsun. Güzel bir insandın bu küçük adanın zorlu turizmine çok güzel izler bıraktın. Her şey için çok teşekkürler. RIP Brother🙏

Diğer Haberler

Başa dön tuşu