GenelKıbrısManşet

Çalıntı araçlarla trafikte terör estirdi

Girne’de, Lefkoşa Ortaköy ve Lefkoşa Devlet Hastanesi içerisinde yarım saat arayla 3 farklı araca çarparak olay yerinden kaçan sürücü tespit edilerek tutuklanırken, mahkemeye çıkarılan zanlı aleyhinde 2 günlük tutukluluk temin edildi

Girne’de, Lefkoşa Ortaköy ve Lefkoşa Devlet Hastanesi içerisinde yarım saat arayla 3 farklı araca çarparak olay yerinden kaçan sürücü tespit edilerek tutuklanırken, mahkemeye çıkarılan zanlı aleyhinde 2 günlük tutukluluk temin edildi

GİRNE’DE ÇARPIP LEFKOŞA’YA KAÇTI

Girne’de geçtiğimiz gün saat 10.45 sıralarında Ecevit Caddesi üzerinde, (ileri soruşturmada 48 yaşındaki Selçuk Uğur Akyıldız olduğu tespit edilen) kaza esnasında kimliği meçhul sürücü, yönetimindeki SP 969 plakalı araç ile o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden 42 yaşındaki M.K. yönetimindeki SJ 923 plakalı aracın sağ arka kısmına çarpıp, kaza yerinde durmadan kaçtı.

ÇARPTI, ÇALDIĞI ARACI BIRAKIP KAÇTI

Ortaköy’de geçtiğimiz gün saat 11.15 sıralarında (ileri soruşturmada 48 yaşındaki Selçuk Uğur Akyıldız olduğu tespit edilen) kaza esnasında kimliği meçhul sürücü, yine yönetimindeki SP 969 plakalı araç ile seyrettiği sırada, o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden 30 yaşındaki T.Ö. yönetimindeki MK 659 plakalı aracın arka kısmına çarptı. Çarpmadan sonra kimliği meçhul sürücü, SP 969 plakalı aracı kaza yerinde bırakıp yaya şekilde ayrıldı.

İKİNCİ ÇALINTI ARAÇLA BİR KAZA DAHA YAPTI

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi içerisinde, (ileri soruşturmada 48 yaşındaki Selçuk Uğur Akyıldız olduğu tespit edilen) kimliği meçhul sürücü, yönetimindeki SA 983 plakalı araç ile seyrettiği sırada, o esnada yoluna devam eden 55 yaşındaki S.M. yönetimindeki GT 569 plakalı aracın sağ yan kısmına çarpıp, kaza yerinde durmadan ayrıldı.

UYUŞTURUCU MADDE ŞÜPHESİ VAR

Girne ve Lefkoşa’da meydana gelen 3 ayrı kaza ile ilgili yürütülen ileri soruşturmalar kapsamında, SP 969 ve SA 983 plakalı araçların sürücüsünün 48 yaşındaki Selçuk Uğur Akyıldız olduğu tespit edildi. Girne’de çaldığı SP 969 plakalı araç ile hem Girne hem Lefkoşa’da 2 ayrı araca çarpan ve kazanın ardından aracı terk eden Akyıldız’ın daha sonra yaya olarak gittiği Metropol Süpermarket önünde çalışır haldeki SA 983 plakalı aracı çalarak bu kez Lefkoşa Devlet Hastanesi içerisinde bir araca çarpıp olay yerinden kaçtı. İleri soruşturmada kimliği tespit edilen ve tutuklanan şahsın uyuşturucu madde etkisi altında olabileceği şüphesi ile kan örneği alındığı açıklandı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu