GenelKıbrısManşetSiyaset

Çalışma Bakanlığı krizinin ardından Denktaş sessizliğini bozdu

Serdar Denktaş, Çalışma Bakanlığı konusunda yaşanan krizin geldiği son aşamada Koral Çağman’ın dönüşünü “doğru, en doğrusu” şeklinde değerlendirdi.

Demokrat Partili (DP) Serdar Denktaş, bir süredir siyasi gündemi meşgul eden ancak istifa ettiği koltuğa yeniden dönen Koral Çağman konusunda “olabilecek olanın en iyisi oldu” dedi.

Denktaş, Koral Çağman’ı en başından istifa etmemesi için yoğun çaba harcayan, bunu kamuoyuna açıklayan ancak o dönemde bu konuda netice alamayan isimdi. Öte yandan Serdar Denktaş 20 Temmuz törenlerinde ülkemizi ziyaret edecek olan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC Cumhuriyet Meclisinde yapacağı konuşmayı “boykot kararı” üreten Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) ile Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) tavırlarını da soru üzerine değerlendirdi.

 “BUGÜN BOYKOT EDENLER YARIN BOYKOT ETTİKLERİ İLE ÇALIŞMAK DURUMUNDA KALABİLİRLER” Denktaş “bu tavrı doğru bulmadığını” ifade etti. Serdar Denktaş, “bugün boykot edenler, yarın seçim olup bittiğinde hükümette boykot ettikleri ile çalışmak durumunda kalabilirler… Bu tavrı doğru bulmuyorum. Ülkemize gelen misafir Cumhurbaşkanını mecliste dinlemek gerekirdi” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Kıbrıs Postası

Diğer Haberler

Başa dön tuşu