GenelKıbrısManşet

Çamlıbel’de çocuk kavgası karakolda bitti

Saldırıya uğrayan Hakkı Biricik GIYNIK Gazetesine konuştu

GIYNIK ÖZEL

Çamlıbel köyünde dün 12 yaşlarında çocuk kavgası büyüklerin araya girmesi ile büyüdü. Evinin basıldığını iddia eden Hakkı Biricik yaşadığı korku dolu anları anlattı, polisin ifade aldığını ancak her hangi bir tutuklama yapmadığını ifade eden Biricik olanlara anlam veremediğini söyledi.
Biricik, 12 yaşlarında iki çocuk arasında yaşanan kavganın büyütülerek bu noktaya getirildiğini ifade ederek, “Benim evime girip mülke tecavüz suçu işlendi” dedi.

“Seni öldüreceğim oğlunu dövecem”

Yaşadığı korku dolu anları GIYNIK Gazetesine anlatan Hakkı Biricik, “Dün hafta sonu akşamüzeri 12 yaşlarında oğlum parka gitti bende bahçede uğraşırken bir gürültü duydum. Yan komşumuzun mevlidi vardı birine bir şey oldu sandım ancak tekmelenen benim garajımdı. Tanımadığım ve ismini sonradan öğrendiğim İbrahim Kırmızıgil bana önce 12 yaşındaki oğlumu sordu sonra saldırdı ve boğazımı sıkarak yere düşürdü. Arbede esnasında eve girmeye çalışırken, eşim bağrışmalara koştu onu da itip kaktı. Mevlitte olanlar koştu ben hemen karakola gittim, bu kez yolumu kestiler. Mevlitte fenalaşan bir kadın için ambulans onların yüzünden sokağa giremedi. Çamlıbel Polis Karakoluna giderek şikâyetimi yaptım. Ağza alınmayacak küfürler yağdırdılar. Olay Yeri inceleme geldi ismi konu kişiye ‘Mülke tecavüz’, ‘Darp’ ve ‘ithali lisan’ suçlarından dava okundu. Polis şikâyetimi hemen aldı ancak bunun cezası dava okunup serbest bırakmak değil tutuklanacak mı bilmiyorum. Söz konusu çocuğum evde olsaydı belki de saldırıya uğrayacaktı” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu