KıbrısManşetSiyaset

Canaltay: Böyle bir talebim yok… Olaylar benim dışımda gelişiyor

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa Milletvekili Resmiye Canaltay, hakkındaki bakanlık iddialara yanıt verdi. ‘Böyle bir talebim olmadı’ dedi

Başbakan Ersan Saner’in Sağlık Bakanı Ali Pilli’yi görevden alarak yerine Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ünal Üstel’i getireceği oradan boşalan koltuğa ise UBP Milletvekili Resmiye Canaltay’ı atayacağı iddialarına  yönelik GIYNIK’a konuşan Canaltay, “Hiçbir iddiadan haberim de bilgim de yok. Benimle böyle bir konu görüşülmedi.  Olaylar, benim dışımda gelişmektedir’ dedi.

Sürekli isminin ortaya atılmasını partini en eski ve uzun süreli üyelerinden biri olmasına bağlayan Canaltay, “partinin her kademesinde emek vermiş, çalışmış biriyim. Bu partiye uzun yıllardır emek verdim. Anca bana böyle bir görevlendirme gelmedi ki benim de bu yönde bir talebim olmadı” ifadelerini kullandı.

Kulislerde konuşulanları yalan haber olarak değerlendiren Canaltay, “Ülke şu anda ekonomik krizdedir. Kapanmanın bedelinin altında bu halk eziliyor. Bize ‘imdat’ diye mesajlar gelmeye başladı.  Bizler burada elimizden gelen yardımları yapmak için uğraşırken maalesef bu ülkede birileri dedikodu yaparak bir yerlerden prim kazanmaya çalışıyor. Halka bu gerçek dışı iddialarla zaman kaybettirmesinler” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu