KıbrısManşet

Candan: “Demokrasi açısından kara bir leke olarak tarihteki yerini alacak

CTP Milletvekili Armağan Candan, 1990 yılındaki araştırma komitesinin raporunu paylaşarak, Mecliste reddedilen araştırma önergesine dikkat çekti

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Armağan Candan, bugün Meclis’te reddedilen, “Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde, Halkın Karar Alma Süreçlerine Antidemokratik ve Siyasi Etik Dışı Bir Şekilde Müdahale Edilmesinin Araştırılması ile İlgili Meclis Araştırması Açılması Önergesi” hakkında sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Candan, 1990 seçimlerindeki müdahalelere ilişkin olarak o dönemde UBP-CTP-DP’nin oy birliği ile açıklanan araştırma komitesinin raporunu paylaşarak, “Bugünlerle olan benzerlikleri göstermesi açısından hatırlatmakta fayda var” dedi.

Bugün Mecliste reddedilen önergeye dikkat çeken CTP Milletvekili Candan, “Demokrasi açısından kara bir leke olarak tarihteki yerini alacak…” ifadelerini kullandı.

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

 

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'Ahmet KAŞIF (Başkan) ( Son toplantıya katılmadı) Sonay ADEM (Başkan Vekili) Zllkue Mustafa AKINCI (Oye) Kota Derviş ÇOBANOĞLU (Üye) Irsen KÜÇÜK (Üye) (Son toplantıya katılmadı Mustafa GÖKMEN (Üye) Feridun ÖNSAV (Oye)'

Diğer Haberler

Başa dön tuşu