KıbrısManşetTürkiye

Canı çekene PCR affı ama vatandaşına mağduriyet!

CTP Milletvekili Derya, "seçim hesaplarıyla usulsüz ve partizanca istihdam yapmaktan bu acayiplikleri düzeltmeye zaman bulamıyorlar" dedi.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

CTP Milletvekili Doğuş Derya sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımında, karantina kararlarının değiştirilmesine rağmen İngiltere’den gelenlerle Türkiye’den gelenlere uygulanan karantina koşullarının hala farklı olduğunu açıkladı.

2 gün önce gelen, evleri ve aileleri Kıbrıs’ta olan KKTC vatandaşlarının İngiltere’den geldikleri için karantina otellerinde tutulmaları ile bugün gelenlerin ise ev karantinası kuralı çerçevesinde evlerine gönderilmeleri konusunu eleştiren Derya, “Böyle bir acayiplik olabilir mi? UBP-HP hükümeti canının çektiğine PCR affı uygulayacak, canının çektiğini gümrük kontrolü olmaksızın adaya sokacak ama kendi vatandaşlarını mağdur edecek öyle mi?” ifadelerini kullandı.

Derya’nın paylaşımı şu şekilde;

“Evleri ve aileleri Kıbrıs’ta olan KKTC vatandaşları İngiltere’den geldikleri için karantina otellerinde tutuluyorlar ve evlerine gidemiyorlar.

Halbuki Türkiye’den gelenler gibi pcr testi yaptırdılar. Bugün itibarıyla İngiltere’den gelenler, ev karantinası kuralı çerçevesinde evlerine gönderilirken, 2 gün önce gelenler otelde tutulmaya devam ediyor. Üstelik ücretini kendileri karşılamak zorunda.

Böyle bir acayiplik olabilir mi? UBP-HP hükümeti canının çektiğine PCR affı uygulayacak, canının çektiğini gümrük kontrolü olmaksızın adaya sokacak ama kendi vatandaşlarını mağdur edecek öyle mi?

Seçim hesapları ile usulsüz ve partizanca istihdam yapmaktan bu acayiplikleri düzeltmeye zaman bulamıyorlar herhalde!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu