EkonomiManşet

Cardano Vasil hard forku blok zincirin test ağında başlatıldı

Lider geliştirici Input Output tarafından pazar günü yayınlanan bir duyuruya göre, Cardano Vasil hard forku blok zincirin test ağında başlatıldı.

Lider geliştirici Input Output tarafından pazar günü yayınlanan bir duyuruya göre, Cardano Vasil hard forku blok zincirin test ağında başlatıldı.

Önümüzdeki dört hafta boyunca, hisse havuzu operatörleri, geliştiriciler ve kripto para borsaları Vasil hard fork testlerini yürütecek. Bunun ardından, hard fork blokzincir ana ağında aktive edilecek.

Input Output, hard fork’un lansmanının ertelendiğini duyurdu. Input Output’ta teslimat ve ürün müdürü Nigel Hemsley, geliştiriciler ekibinin kalite ve güvenliğine öncelik verdiği için yükseltmeyi başlatmak için acele olmadığını vurguladı. Hemsley, Vasil’in Cardano ekibi için bugüne kadarki en karmaşık geliştirme programı olduğunu açıkladı.

Yükseltmenin, daha yüksek verim ve birlikte çalışabilirlik sağlayarak blokzincirin performans yeteneklerini büyük ölçüde artırması bekleniyor.

Hard fork birleştirici etkinliğinin ertelemenin ardından Temmuz ayı sonlarında gerçekleşmesi bekleniyor.

Akıllı sözleşmeleri mümkün kılan Cardano’nun Alonzo hard fork’u Eylül 2021’de piyasaya sürülmüş ve ADA kripto para biriminin fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,09 dolara kadar yükselmesine neden olmuştu.

Arsinex.com’dan alınan son rakamlara göre Cardano (ADA) 0.448 dolardan işlem görüyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu