FutbolKıbrısManşetSporToplum

Çatalköy’de Puan Savaşı

Aksa Birinci Ligi 8. haftasında bir diğer önemli karşılaşma Çatalköy'de oynanacak. Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı'nın bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından sahasında oynayacak Düzkaya takımı formda rakibi karşısında kazanmak istiyor

Aksa Birinci Ligi 8. haftasında bir diğer önemli karşılaşma Çatalköy’de oynanacak. Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nın bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından sahasında oynayacak Düzkaya takımı formda rakibi karşısında kazanmak istiyor. Düzkaya son lig maçında Yalova takımına mağlup olurken Hasan Topaloğlu’nun takımı son 7 maçta 10 puan topladı.

Çatalköy ekibi sezona Süper Lig hedefi ile çıkarken geride kalan haftalarda beklentilerin uzağında kaldı. Kırmızı beyazlı takım sahasında oynayacağı zorlu M.Hacıali Yılmazköy maçını kazanarak çıkış yakalamak istiyor. M.Hacıali Yılmazköy takımı lig’de 7 haftada oynadığı futbol ve aldığı puanlarla renk katıyor. Yılmazköy ekibi özellikle dış sahada oynadığı maçları kaybetmedi. Konuk takım bu süreçte 2 galibiyet 1 beraberlik aldı.

M.Hacıali Yılmazköy takımı bu istikrarını sürdürmek istiyor. 7 maçta 11 puanla zirve yarışının içinde olmak isteyen ekip zorlu deplasmandan puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor. M.Hacıali Yılmazköy son lig maçında da Yenierenköy takımını 5-1 mağlup etmiş oynadığı futbolla beğeni kazanmış ve sahasında ilk galibiyeti almıştı. İki takım açısından zor geçecek zorlu 90 dakika Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda cumartesi saat 14:30’da başlayacak. Maçı Hakan Ünal yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu