Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Çavuşoğlu: Beklentimiz 3 Aralık’ta hak edenin hak ettiği cezayı alması

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, İsias Otel davasına ilişkin BRT ekranlarında yayınlanan '18. Saat' adlı programa telefon bağlantısı ile katılarak, açıklama yaptı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, İsias Otel davasına ilişkin BRT ekranlarında yayınlanan ’18. Saat’ adlı programa telefon bağlantısı ile katılarak, açıklama yaptı.

Çavuşoğlu, davada beklentiler dışında bir süreç gelişmediğini belirterek, “Beklentimiz 3 Aralık’ta hak edenin hak ettiği cezayı almasıdır” dedi.

Şu ana kadar adaletin tecelli edeceğine yönelik beklentilerinin devam ettiğini ifade eden Çavuşoğlu, “Şu ana kadar bir olumsuz görüşümüz oluşmamıştır. Mahkemelere güvenmek zorundayız. Hak edenin hak ettiği cezayı alması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu, Adıyaman’da KKTC heyeti arasında büyük bir birliktelik olduğunu da dile getirerek, Başbakan Ünal Üstel ve Ana Muhalefet Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman başta olmak üzere herkesin sürece her türlü katkıyı yapmaya çalıştıklarını söyledi.

TALAT: SAHTE RUHSAT TESPİTİ YAPILMASI BİZİ OLASI KASTA GÖTÜRECEK

CTP Milletvekili Ongun Talat’ta aynı programa telefon bağlantısı ile katılarak, davaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Genel durumda bir değişiklik olmadığını belirten Ongun Talat, “Sahte ruhsat tespiti yapılması bizi olası kasta götürecek” dedi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu