KıbrısManşetToplum

Çavuşoğlu: “Bu arkadaşı değil cezalandırmak kutlamak, ödüllendirmek gerekirdi”

DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Senih Çavuşoğlu, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde bulunan trafik ışığına kalp şeklinde çıkartma yapıştırılmasının bir gerilla sanatı olduğunu söyledi, "Bu arkadaşı değil cezalandırmak kutlamak, ödüllendirmek gerekirdi.” dedi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Senih Çavuşoğlu, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde bulunan trafik ışığına kalp şeklinde çıkartma yapıştırılmasına yönelik sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çavuşoğlu, “Bu aslında bir gerilla sanatı. Kimdir, nasıl biridir bir fikrim yok ama trafik lambasının kırmızısını kalbe çevirme işi ve insanları aniden bununla karşılaştırma bir sanattır” ifadelerini kullandı.

“Gerilla sanatı dünyanın birçok yerindeki toplumsal ortamlarda izinsiz olarak yapılan sanat işlerini içermektedir” diyen Çavuşoğlu, şöyle devam etti:

“Her şeyin yozlaştığı, tuhaflaştığı, içinin boşaltıldığı yağmalanmış hayatlarımızın tekdüzeliğine ayak uydurmuş sokaklarımıza bir güzellik arayışıyla zeka parıltısını kullanan bu arkadaşı değil cezalandırmak kutlamak, ödüllendirmek gerekirdi.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu