KıbrısManşetSiyaset

Çavuşoğlu: Şov yapmakta ve konuşmakta değil hizmetlerimde iddialıyım…

UBP Kurultayı öncesindeki süreci değerlendiren Çavuşoğlu, “Şov yapmakta ve konuşmakta değil hizmetlerimde iddialıyım" dedi

GIYNIK ÖZEL – EMEL DOĞAN

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Olağanüstü Kurultayı bugün gerçekleşiyor…

UBP Kurultayı öncesinde süreci değerlendiren UBP Genel Başkan adayı ve Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu, “çok hummalı bir Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra boşalan Başbakanlık ve Genel Başkanlık için buradayız. Partimizin genel başkanlığına 10 gün önce talip olduk” dedi.

“BEN KUTUPLAŞTIRICI DEĞİL, BÜTÜNLEŞTİRİCİYİM”

“Ben kutuplaştırıcı değil, bütünleştirici bir kişiliğim. Böyle parti içi yarışlarda arkadaşlarıma gol atma gibi bir çabam olamaz” şeklinde konuşan Çavuşoğlu, “Maalesef böyle tavırları da gördük. Bundan sadece üzüntü duyduk. Ancak ilgili arkadaşlara şunu söyledim; 31 Ekim’den sonra birlik ve beraberliği koruyamayacaksak bu kurultayın bir anlamı yok. Bu bizi geleceğe taşımak yerine felakete götürür” ifadelerine yer verdi.

İlk turdan seçimin biteceğine ilişkin Çavuşoğlu şöyle devam etti:

“Ben kimseyle benzeşmek istemiyorum. Ben çok konuşan değil, çok iş yapan biriyim. ‘İlk turdan biter’ demek için bu topluma diğer adaylardan çok daha fazla hizmet etmiş olmak lazım.

Eğer böyle bir hizmet iddiasında olan varsa kurultayı iptal edelim. Kimin daha fazla hizmeti ve icraatı varsa o kazansın, başkan olsun.

Ben halka hizmette, devlete hizmette iddialıyım. Şov yapmakta ve konuşmakta değil hizmetlerimde iddialıyım. Başka bir konuda iddiam yok…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu