GenelKıbrısManşetSpor

Çavuşgil gaza bastı

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu, Güven Sigorta sponsorluğunda organize ettiği bu sezonun ilk tırmanma yarışını dün St. Hilarion yolunda gerçekleştirdi

SEZONUN İLK TIRMANMA YARIŞI

Bu sezon; Enduro, Motokros, Motodrag, Mototırmanma ve Supermoto olmak üzere 5 dalda ikişer yarış organize etme kararı alan Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu (KITMOK), ilk tırmanma yarışını dün gerçekleştirdi. “Güven Sigorta 2021 Tırmanma Yarışı” adıyla organize edilen yarış, Boğaz-St.Hilarion arasındaki yolda hazırlanan 2,6 kilometrelik etapta yapıldı.

SUPERMOTO VE RACING MOTO

12 pilotun mücadelesine sahne olan yarışta Supermoto ve Racing Moto olmak üzere 2 kategoride mücadeleler yaşandı. İki kategorinin de iki sınıfa ayrıldığı organizasyonda yarışçılar biri deneme olmak üzere üçer kez start aldılar.

EN HIZLISI ÇAVUŞGİL OLDU

Yarışın Supermoto A birincisi Yakup Çavuşgil oldu. Çavuşgil ayrıca etabın en iyi derecesini de elde etti. Supermoto B birincisi Çağlar Çakır, Racing 600cc Sınıfında Uğur Zorlu, Racing 1000cc birincisi ise Raif Ömerağa oldu. Yarış sonunda ödül töreni yapılmazken, önümüzdeki günlerde dernek lokalinde yapılacağı açıklandı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu