Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaGenelManşet

Çekya Devlet Başkanı: Putin bir deli ve deliler tecrit edilmeli

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman, Rusya Devlet Başkanı Putin'le ilgili açıklamalarda bulundu. Putin için 'deli' ifadesini kullanan Zeman, "Rus ordusunun sanıldığı kadar güçlü olmadığını gördük." dedi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman, Rusya Devlet Başkanı Putin’le ilgili açıklamalarda bulundu. Putin için ‘deli’ ifadesini kullanan Zeman, “Rus ordusunun sanıldığı kadar güçlü olmadığını gördük.” dedi.

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman önemli açıklamalarda bulundu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in bir savaş suçlusu olduğunu belirten Devlet Başkanı Zeman açıklamasında, “Ukrayna’da bir katliam yapılıyor. Ülkesini savunan sivil halk öldürülüyor. Bu soykırıma eşittir. Bütün bunlara sebep olan Putin ise bir savaş suçlusudur. Putin barışa karşı da suç işledi. Kendisinin bir deli olduğunu daha önce söyledim ve deliler kesinlikle tecrit edilmelidirler” dedi.

“RUS ORDUSUNUN GÜÇLÜ OLMADIĞINI GÖRDÜK”

Devlet Başkanı Zeman açıklamasında, “Bu savaş bizlere bazı gerçekleri gösterdi. Mesela Rus ordusunun sanıldığı kadar güçlü olmadığını gördük. Ukrayna’ya yapılan saldırılar karşısında Rusya’nın ekonomik ve siyasi olarak daha fazla dayanabileceğini düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

“UKRAYNALI SIĞINMACILARA DESTEK DEVAM EDECEK”

Devlet Başkanı Zeman açıklamasında, Çekya’nın Ukraynalı sığınmacılara verdiği desteğin devam edeceğini belirterek, Ukraynalı sığınmacıları Suriyeli sığınmacılarla kıyasladı. Ukraynalı sığınmacıların kadın ve çocuklardan oluştuğunu, erkeklerin ise ülkelerinde savaştığını öne süren Devlet Başkanı Zeman, Suriyeli sığınmacıların ise erkeklerden oluştuğunu, eşlerini ve çocuklarını ülkelerinde bıraktıklarını iddia etti. Zeman ayrıca Ukraynalı mülteciler içerisinde bulunan Romanlar ile ilgili farklı yöntemler düşüneceklerini ifade etti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu