GenelKıbrısManşetSiyaset

Çeler, Rum hükümeti kimlik ve pasaportları iptal etmeye UBP’lilerden başlasın

Toplumcu (TDP) Milletvekili Zeki Çeler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Önce UBP’lilerin Kıbrıs Cumhuriyeti kimlik ve pasaportları iptal edilsin” değerlendirmesinde bulundu.

TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette Kapalı Maraş ile ilgili yaptığı açıklamalarının sonrasında Güney Kıbrıs’ta, Kıbrıslı Türklerin Kıbrıs Cumhuriyeti kimliğini geri alma haberlerinin basınsa yansıdı.  Son durumu değerlendiren TDP Milletvekili Zeki Çeler ise sosyal medya üzerinden değerlendirmelerde bulundu. Çeler, “Öne UBP’lilerin Kıbrıs Cumhuriyeti kimlik ve pasaportları iptal edilsin hatta UBP baraj altı kalırsa adada yaşayan tüm KKTC vatandaşları güneye rahatça geçebilsin denilsin, siz seversiniz ya müdahaleyi  o zaman bunun içi ne olur?” dedi.

Çeler’in sosyal medya paylaşımı şu şekilde;

Maraş’tır odur buduru geçtim, en çok nesterim bilirisiniz? Kıbrıs Cumhuriyeti kimlik ve pasaportlarını ilk UBP’lilerin iptal etmeye başlasınlar. Hatta tam seçimlere yakın, “eğer UBP barajı geçerse hemen ertesi gün iptal edilecek” desin Rum hükümeti. Hatta daha da ileri gitsin ve desin ki; “eğer UBP ve benzerleri baraj altı kalırsa adada yaşayan tüm KKTC vatandaşları güneye rahatça geçebilecek.”

Hani seversiniz ya müdahaleyi, hem biz baş “Rumcu” , siz da “Büyük Milliyetçilersiniz”

Hade be bakayım o zaman nolur bunçi

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu