KıbrısManşet

Çeler’in sesi Türkiye’den duyuldu, buradan duyan olmadı!

TDP Milletvekili Zeki Çeler, "TC Sağlık Bakanı Fahrettin Koca beni aradı, projemizi çok beğenmiş Türkiye'de uygulayacakmış" dedi

GIYNIK ÖZEL

Toplumcu Demokrasi Partisi Milletvekili Zeki Çeler’in geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Meclisi kürsüsünde gündeme getirdiği, ülkeye yurtdışından gelen kişileri ev karantinasında takip etmek amacıyla QR kodlu bileklik uygulamasına geçilmesi önerisi hükümet tarafından pek dikkate alınmadı.

Türkiye Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise, koronavirüs testi pozitif çıkan ve evde karantinada kalması gerekirken düğün dernek gezenleri engellemek için ‘elektronik bileklik’ uygulaması getirileceğini açıkladı.

Gıynık Gazetesi’nin Zeki Çeler’e yakın güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, Çeler’in yakın çevresine, “TC Sağlık Bakanı Fahrettin Koca beni aradı, projemizi çok beğenmiş Türkiye’de uygulayacakmış. Anlaşılan sesim yakından duyulmuyor. Ben de bundan sonra hükümete sesimi duyurmak için Türkiye’ye gidip oradan açıklama yapacağım belki dikkate alırlar” dediği öğrenildi.

NOT: HABER TAMAMEN MİZAH AMAÇLIDIR

Diğer Haberler

Başa dön tuşu