Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetToplum

”Cem Olmak” Şampiyon Melekler için sahneleniyor

Müzik ve dansın bir arada seyirciye sunulduğu ve Cem Karaca'ya saygı niteliği taşıyan müzikal ile ilgili basın toplantısı düzenlendi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Müzik ve dansın bir arada seyirciye sunulduğu ve Cem Karaca’ya saygı niteliği taşıyan müzikal ile ilgili basın toplantısı düzenlendi.

BASINA TANITILDI
Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği için özel olarak sahnelenecek ‘Cem Olmak’ müzikali, 1 – 4 Mart arasında, 4 kentte sahne alacak. Bu çerçevede Cem Karaca’ya saygı niteliği taşıyan müzikal ile ilgili Cem Özer’in de katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi.

ÖZER: “GÜNLERCE UYKU UYUYAMADIM”
6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin büyüklüğüne vurguda bulunarak konuşmasına başlayan Cem Özer, olayın Türkiye’de yaşayanlar için bir kader olarak kabul edilebileceğini ancak bunun Şampiyon Melekler için söylenemeyeceğini vurguladı. Kendisinin de bir kız babası olduğunu belirten Özer, Şampiyon Melekler ile ilgili haberlerin ardından, günlerce uykusuz kaldığını ve bu anlamda bir sorumluluk hissettiğini kaydetti. Sonrasında “bu konuda biz ne yapabiliriz?” sorusuna cevap aradığını açıklayan Özer, oyunu oynama fikrinin bu şekilde ortaya çıktığını belirtti ve bu şekilde projenin temellerinin atıldığını belirtti.

HANGİ TARİHTE NEREDE
Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Cem Özer’in başrolünü üstlendiği ‘Cem Olmak’ müzikali; 1 Mart’ta Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Salonu’nda, ardından 2 Mart’ta Gazimağusa Rauf Raif Denktaş Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 3 Mart’ta Güzelyurt Belediyesi Tiyatro Salonu’nda ve 4 Mart’ta da Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu