KıbrısManşet

 Cemal Özyiğit: “Bu ‘kaçışı’ anlamak zor olmasa gerek”

Toplumcu Demokrat Parti (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile iktidar vekillerin salonu terk etmesini eleştirdi

Toplumcu Demokrat Parti (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile iktidar vekillerin salonu terk etmesini eleştirdi.

Özyiğit, “Hükümet Milletvekilleri UBP-DP ve YDP Milletvekilleri nisabı düşürerek oylama yapılmasını önlemek amacıyla meclis salonunu terk etti. Gerekçe tüm seçimler araştırılsınmış!” diyerek “Hodri Meydan. Ona da varız, getirin oylayalım” dedik. Ona da yanaşmadılar…” dedi.

Tüm kamuoyunun önünde yaşanan, arkasından da UBP kurultayına kadar yansıyan gelişmelere dikkat çeken Özyiğit, “Üstelik bunları bizzat UBP milletvekilleri tarafından ‘telkin’ yapıldı denilerek ortaya konmuşken aslında bu “kaçışı” anlamak zor olmasa gerek” ifadelerini kullandı.

TDP Genel Başkanı Özyiğit, şu ifadeleri kullandı:

“2020 Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde başlayan ve seçim dönemi yaşanan müdahalelerin araştırılması ile ilgili TDP olarak sunduğumuz Araştırma Önergesi kurulsun önerimiz bugün Meclis’te görüşüldü.

Hükümet milletvekilleri UBP-DP ve YDP milletvekilleri nisabı düşürerek oylama yapılmasını önlemek amacıyla meclis salonunu terk etti.

Gerekçe tüm seçimler araştırılsın mış!

“Hodri Meydan. Ona da varız, getirin oylayalım” dedik. Ona da yanaşmadılar…

Tüm kamuoyunun önünde yaşanan, arkasından da UBP kurultayına kadar yansıyan gelişmeler ortadayken, üstelik bunları bizzat UBP milletvekilleri tarafından ‘telkin’ yapıldı denilerek ortaya konmuşken aslında bu “kaçışı” anlamak zor olmasa gerek.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu