FutbolManşetSpor

Cemal Yaşınses (Gabira) Miracle Karşıyaka’da

Miracle Karşıyaka, Doğan Türk Birliği’nden Cemal Yaşınses’i satın alma opsiyonu ile beraber bir yıllığına kiraladı

AKSA Birinci Lig’in şampiyonluk adayı ekiplerinden Miracle Karşıyaka, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Miracle Karşıyaka, geçtiğimiz yıl kiralık olarak Göçmenköy forması giyen Doğan Türk Birliği futbolcusu Cemal Yaşınses’i satın alma opsiyonu ile beraber bir yıllığına kiraladı.

Cemal Yaşınses transferinin imza töreninde Miracle Cash&More Direktörü Hakan Törehan, Miracle Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Umut Düzdaban ve Miracle Karşıyaka Kulübü Eş başkanı Ezel Kaynak yer aldı.

2014-15 sezonunda da Karşıyaka forması giyen Yaşınses, transferi ile ilgili, “Öncelikle transferimde emeği geçen Hakan Törehan başkanıma ve Umut Düzdaban başkanıma teşekkür ederim. Karşıyaka, daha önce de formasını zevk alarak terlettiğim, bu güzel camiaya transfer olduğum için mutluyum. Bu sene de hayırlısı ile Miracle Karşıyaka Spor Kulübünde takım arkadaşlarımla birlikte sezon sonu Süper Lig’e terfi etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Tüm futbolcu meslektaşlarıma sakatlıksız ve başarılı bir sezon geçirmesini dilerim” açıklamasında bulundu.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu