ManşetSpor

Cemre Yıldızev’den Kaymaklı’ya duygusal veda

AKSA Süper Lig ekibi Küçük Kaymaklı’da hareketli saatler yaşanıyor.

 

 

Yeşil siyahlılarda gün içerisinde Niyazi Göksun’dan boşlan teknik adamlık koltuğuna Derviş Kolcu’nun getirildiği açıklanırken öte yandan alt yapı antrenörlerinden Cemre Yıldızev ise görevinden ayrıldığını duyurdu.

Yıldızev, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 6 yıldır bünyesinde yer aldığı ve tüm kademelerinde görev yaptığı Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü’ndeki görevinden ayrıldığını ifade etti.

 

CEMRE YILDIZEV’İN AÇIKLAMASI ŞÖYLE;

“Ayrılık da sevdaya dahil. 6 yıldır bünyesinde yer aldığım, 5 yaş grubundan en üst yapıya kadar her kademesinde çalıştığım, Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü’ndeki görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Hiç bir zaman hiç bir şart ileri sürmeden ve en zor zamanlarında bile kulübümü yarı yolda bırakmadan, acısını tatlısını, stresini, huzurunu ve hüznünü yaşadığım ve mutluluk dolu 6 yılımın geçtiği kulübüme bugün itibariyle veda etmem gerekti. Yeşil siyahlı kulüpte görev yaptığım süre içerisinde beraber çalıştığım çalışma arkadaşlarıma, değerimi artıran rakiplerime, oyuncularıma, güvenip çocuklarını teslim eden ailelere, Kemal Çakır ve Volkan Emirkanı’ya, taraftarlara sonsuz teşekkür ederim. Umarım yine doğru zamanda yollarımız kesişecek. Küçük Kaymaklı’ya bundan sonraki süreçte başarılar dilerim. ” Yeşil-Siyah” Kalbimin en özel yerinde.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu