KıbrısManşet

Cengizköy’de feci kaza!

Gemikonağı - Güzelyurt Anayolu üzerinde, Cengizköy'de meydana gelen kazada, motosikletli yemek kuryesi olarak çalışan bir emekçi hayatını kaybetti

Gemikonağı – Güzelyurt Anayolu üzerinde, Cengizköy’de meydana gelen kazada, motosikletli yemek kuryesi olarak çalışan bir emekçi hayatını kaybetti.

EK 230 plakalı salon araç ile çarpışan NZ 520 plakalı motosiklet sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken, polis ekipleri olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

Ayrıntılar birazdan…

KİMLİĞİ HENÜZ TESPİT EDİLEMEDİ

Polis Basın Subaylığı tarafından kazayla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

Saat 23:00 sıralarında, Gemikonağı – Güzelyurt Anayolu üzerinde, 21 yaşındaki Muhammet Ünsal YILMAZ, 175 mlgr alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki EK 230 plakalı araç ile Güzelyurt istikametine doğru seyrettiği sırada Cengizköy dahilinde dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Lefke’de sakin 21 yaşındaki Pakistan uyruklu Umair AHMAD’IN yönetimindeki NZ 672 plakalı motosiklet ile çarpışmışlardır. Kaza sonucu motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirmiştir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu