GenelKıbrısManşetToplum

‘Cengo-V Girne Püsküllü Çocuk ve Genç Parkı’ projesi tamamlandı

Girne Püsküllü Bölgesinde çocukların ve gençlerin mutluluğu için hazırlanan 'Girne Püsküllü Çocuk ve Genç Parkı' projesi tamamlandı

Süleyman Cengiz Eminoğlu Vakfı (CENGO-V), çocukların ve gençlerin mutluluğu için projeler üretiyor.

CENGO Vakfı tarafından Türkiye Belediyeler Birliği ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği İşbirliği Programı kapsamında Rize Belediyesi ile ortaklaşa projelendirilen Kıbrıs Vakıflar İdaresi ve CENGO-V Vakfı tarafından finanse edilen ‘Cengo-V Girne Püsküllü Çocuk ve Genç Parkı’ projesi tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi.

Cengo-V Park’ın açılışı Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımı ile 13 Eylül Çarşamba günü saat 14:00’da Girne Püsküllü bölgesinde gerçekleşecek.

CENGO Vakfı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada;
“Bizler ve bizlerle birlikte bu yolda yürüyen ve her geçen gün sayısı artan birçok iyiliksever, vermenin, diğer faydalarının yanı sıra, verenin ruhunu özgürleştirdiğine şahit oldu. İyiliğin bulaşıcı olduğunu deneyimledi. Bizler ve yoldaşlarımız, veren el olmanın alan el olmaktan çok daha kıymetli olduğunu hayat tarzımız yaptık. Yolculuğumuz çok özeldi ve güzeldi. Tamamlamak nasip oldu. Ayak izlerimizin olduğu vatanımıza, yürek izlerimizin olduğu emanetlerimize, Rabbimizin selam izlerinin olduğu meleklerimize armağan olsun.” ifadeleri kullandı.

Cengo Vakfı, parkın açılışına tüm halkın da davetli olduğunu ifade etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu