KıbrısManşetToplum

Cengo-V tarafından organize edilen, “First Summer Festival” etkinliği yarın düzenlenecek

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)'nin katkılılarıyla, Süleyman Cengiz Eminoğlu Vakfı (Cengo-V) tarafından organize edilen “First Summer Festival” etkinliği 3 Haziran Cumartesi (yarın) günü Arabahmet Camii ile TaşEV Butik hotel arasında kalan arayolda gerçekleşecek.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)’nin katkılılarıyla, Süleyman Cengiz Eminoğlu Vakfı (Cengo-V) tarafından organize edilen “First Summer Festival” etkinliği 3 Haziran Cumartesi (yarın) günü Arabahmet Camii ile TaşEV Butik hotel arasında kalan arayolda gerçekleşecek.

Festival, Arabahmet Camii ile TaşEV Butik hotel arasında kalan arayolda sokak festivali havasında gerçekleşecek.

Vakıf’tan yapılan açıklamada, festivalde dans gösterileri, konserlerin yanı sıra alışveriş içinde standların açılacağı belirtildi.

Saat 20.00’a kadar sürecek etkinlikte ayrıca Dancebase Art Studio tarafından 2 dans gösterisi ve saat 17.30 -19.00 saatleri arasında Blues & Rock Konseri yapılacak.

2020 yılında, çocuk ve gençler için sportif , kültürel ve sosyal gelişimlerini sağlamak ve bilgi/beceri ve mutluluklarını arttırmak gayesi doğrultusunda kurulan Cengo-V, tüm gayelerinin çocukların gelişimi ve gelecek nesillere aktarabilecekleri tüm bilgi ve yetenekleri çocuklara vererek eğitimlerinden tüm sosyal faaliyetlerine kadar onlara el uzatmak olduğunu belirtti.

Etkinlikte 30’un üzerinde el işi ürünler, hediyelik eşyalar, özel tasarım takılar ve birçok yiyecek standları festival boyunca açık olacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu