GenelManşetSpor

Çetinkaya: Devletin arazisi kimsenin babasının malı değildir

 

Kıbrıs Türk At Yarışları (KTAY) Başkanı Bahir Çetinkaya, Hipodrom arazisinin senelerdir, birilerinin babasının malıymış gibi kiralanmasına karşın yaptıkları suç duyurusunun üzerinden 3 ay geçmesine rağmen, herhangi bir yargı sürecinin başlamamasına tepki gösterdi.

2018’de feshedilen Kuzey Kıbrıs Jokey Kulübü’nün adını kullanarak, Devletin arazisini kiralayanların önce Yargıya sonra da Camiaya hesap vermesi gerektiğini belirten Çetinkaya, konunun takipçisi olduklarını ve Camianın hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceklerini söyledi.

Öte yandan, Hipodrom arazisinde bulunan taşınabilir tribünlerin ve feshedilen kulübün demirbaşlarının akibetinin ne olduğunun araştırılması için, ilgili makamlara gerekli dilekçelerin verildiğini kaydetti.

Yargı sürecinin başlamamasına tepki gösteren Çetinkaya; “Ne arazi ne de demirbaşlar kimsenin babasının malı değildir. Eğer her isteyen dilediğini özgürce yapacaksa, önümüzdeki sene Hipodrom arazisini ben kendi adıma ektirdeceğim ve çıkan üründen elde edilen kazancı KTAY’a bağışlayacağım” dedi. KTAY Başkanı Bahir Çetinkaya, bu işin peşini bırakmayacaklarını yineledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu