KıbrısKültür SanatMagazinManşetToplum

Chamada’da yıldızlar geçidi

Chamada Club, birbirinden özel organizasyonlarla Temmuz ayında adayı sallayacak.

Chamada Club, birbirinden özel organizasyonlarla Temmuz ayında adayı sallayacak.

EĞLENCENİN ADRESİ CHAMADA
Chamada Club, 3 Haziran’da gerçekleştirdiği açılış gecesi ile adaya farklı bir eğlence tarzı getirdi. Açıldığı günden beri dans ve görsel şovları ile adından söz ettiren Chamada Club, Temmuz ayında gerçekleştireceği organizasyonlar ile yine adından söz ettirecek.

CHAMADA SAHNESİNE YILDIZ YAĞACAK
Türkiye’de son dönemde şarkılarıyla gençler arasında oldukça popüler olan Lvbel C5; 7 Temmuz Cuma akşamı, ülkemizde de oldukça sevilen dünyaca ünlü DJ Garmiani; 8 Temmuz Cumartesi akşamı Chamada Club sahnesinde olacak. 14 Temmuz Cuma akşamı Rap müzik denilince akla gelen ilk isim Sagopa Kajmer; 14 Temmuz Cuma akşamı, Hadise ile gerçekleştirdiği düet çalışmaları ile son dönemde adından sıklıkla söz edilen Murda; 15 Temmuz Cumartesi akşamı, rap müzikte yeni neslin başarılı isimlerinden Uzi; 21 Temmuz Cuma akşamı, adını dünyaya altın harflerle duyuran dünyaca ünlü Türk Dj Ummet Özcan 22 Temmuz Cumartesi akşamı, yine son dönemlerin başarılı isimlerinden Sefo; 28 Temmuz Cuma akşamı ve eğlenceli sahne şovları ile Kerimcan Durmaz; 29 Temmuz Cumartesi akşamı Temmuz ayının finalini yapacak.

EĞLENCEDE SINIRLARI ZORLUYOR
Türkiye’nin ünlü sanatçıları ve dünyaca ünlü DJ’lerin Temmuz ayında sahne alacağı Chamada Club, eğlence severlerin sınırlarını zorlamaya hazırlanıyor. Temmuz ayı boyunca birbirinde özel görsel şovlar, akrobatlar ve dansçıların birbirinden farklı tarz ve konseptleri ile sahnedeki lazer ve ışık şovları eşlik edecek.

TEMMUZ AYINDAKİ ORGANİZASYONLAR VE TARİHLERİ:

7 Temmuz Cuma               LVBEL C5

8 Temmuz Cumartesi      GARMIANI

14 Temmuz Cuma            SAGOPA KAJMER

15 Temmuz Cumartesi   MURDA

16 Temmuz Pazar             BEACH PARTY

21 Temmuz Cuma            UZİ

22 Temmuz Cumartesi   UMMET ÖZCAN

28 Temmuz Cuma            SEFO

29 Temmuz Cumartesi   KERİMCAN DURMAZ

Diğer Haberler

Başa dön tuşu